Elkelt, egy klassz helyen zenél tovább.
Köszönöm a fórumnak a lehetőséget.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audia Flight Three S CD eladó
Re: Audia Flight Three S CD eladó
Igen, igen, válaszlevélben megírtam a telefonszámomat.
-
grandfair
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Audia Flight Three S CD eladó
Üdvözlet !
A CD játszó még eladó ?
A CD játszó még eladó ?
Audia Flight Three S CD eladó
Egyéves Audia Flight Three S CD-lejátszó gyári tartozékaival (tápkábel, távirányító, használati útmutató, dupla kartondoboz), hibátlan, karmentes állapotban, opcionális DSD DAC-modul nélkül, még két évig érvényes hazai garanciával eladó.
Kiváló hangú lejátszó, hagyományos CD-olvasójának megbízhatósága és pontossága átlagon felüli. Én Orff: Carmina Burana / Stravinsky: Firebird Suite; Leopold Stokowski, Houston Sympohny Orchestra, EMI Classic, Full Dimensional Sound lemezzel szoktam tesztelni, és amelyik CD- lejátszó ezt jó le tudja játszani - az Audia FLS Three S ilyen - annak CD-olvasója jó.
Az eladás oka személyes: az, hogy még nincs LP-m, csak sok lemezem, de kevés pénzem, és elkövettem azt a "hibát", hogy egy jó lemezjátszón újra meghallgattam az egy egyik régi és kiváló lemezemet... Úgyhogy nincs más választásom, megpróbálom ezt a CD-lejátszómat eladni. Lesz "sírás", ha valaki elviszi, de akkor is, ha nem viszi.
Ár: 650.000 Ft.
Érdeklődni lehet privátban, meghallgatni pedig Budapest 14. kerületében.
Kiváló hangú lejátszó, hagyományos CD-olvasójának megbízhatósága és pontossága átlagon felüli. Én Orff: Carmina Burana / Stravinsky: Firebird Suite; Leopold Stokowski, Houston Sympohny Orchestra, EMI Classic, Full Dimensional Sound lemezzel szoktam tesztelni, és amelyik CD- lejátszó ezt jó le tudja játszani - az Audia FLS Three S ilyen - annak CD-olvasója jó.
Az eladás oka személyes: az, hogy még nincs LP-m, csak sok lemezem, de kevés pénzem, és elkövettem azt a "hibát", hogy egy jó lemezjátszón újra meghallgattam az egy egyik régi és kiváló lemezemet... Úgyhogy nincs más választásom, megpróbálom ezt a CD-lejátszómat eladni. Lesz "sírás", ha valaki elviszi, de akkor is, ha nem viszi.
Ár: 650.000 Ft.
Érdeklődni lehet privátban, meghallgatni pedig Budapest 14. kerületében.