Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audia Flight Three S CD eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
ŰrMajom
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Re: Audia Flight Three S CD eladó

Hozzászólás Szerző: ŰrMajom »

Elkelt, egy klassz helyen zenél tovább.
Köszönöm a fórumnak a lehetőséget.

ŰrMajom

Igen, igen, válaszlevélben megírtam a telefonszámomat.

grandfair
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: grandfair »

Üdvözlet !
A CD játszó még eladó ?

ŰrMajom

Audia Flight Three S CD eladó

Egyéves Audia Flight Three S CD-lejátszó gyári tartozékaival (tápkábel, távirányító, használati útmutató, dupla kartondoboz), hibátlan, karmentes állapotban, opcionális DSD DAC-modul nélkül, még két évig érvényes hazai garanciával eladó.

Kiváló hangú lejátszó, hagyományos CD-olvasójának megbízhatósága és pontossága átlagon felüli. Én Orff: Carmina Burana / Stravinsky: Firebird Suite; Leopold Stokowski, Houston Sympohny Orchestra, EMI Classic, Full Dimensional Sound lemezzel szoktam tesztelni, és amelyik CD- lejátszó ezt jó le tudja játszani - az Audia FLS Three S ilyen - annak CD-olvasója jó.

Az eladás oka személyes: az, hogy még nincs LP-m, csak sok lemezem, de kevés pénzem, és elkövettem azt a "hibát", hogy egy jó lemezjátszón újra meghallgattam az egy egyik régi és kiváló lemezemet... Úgyhogy nincs más választásom, megpróbálom ezt a CD-lejátszómat eladni. Lesz "sírás", ha valaki elviszi, de akkor is, ha nem viszi.

Ár: 650.000 Ft.

Érdeklődni lehet privátban, meghallgatni pedig Budapest 14. kerületében.
Csatolmányok
IMG_20231210_191611.jpg
IMG_20231210_190841.jpg
IMG_20231210_191242_1.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”