Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denon dcd-3520 19 kiló 1989

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Epos78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 21

Denon dcd-3520 19 kiló 1989

Hozzászólás Szerző: Epos78 »

Denon dcd-3520 nagyon szép állapotban eladó.Sehol nincs leverve.Igazi nagy vas 19 kiló.Kijelzö éles.Fej jó benne,az irott 20éves karcos lemezt is olvassa gyorsan.Gyárikat hallgatok csak jobb minöség.Videót is tudok küldeni természetesen róla.Érdemes a neten a belsejére rákeresni.Ez még meg van építve.Lengyelbe vettem felújítva teljesen pár éve.Egyik ékszíj majd lassan csereérett lesz szerintem csak az egyiket cserélték 2 van benne.Motoros hangerö az is nagy dolog nem kell ugrálni ha ez erösitö nem távos.Coax meg rca 2 erösitön is tudod használni.Csövesen futomú coaxon,Denonon meg rca ott a saját dacja.Dupla trafos.Nincs vas lemez a teteje alatt nem azért 19 kiló.260ért vettem de nem egy postagalamb hozta ide kintröl.Csak személyes átvétel nem postázom a sulya miatt.320 ezer ft Bp.3.ker.
Csatolmányok
Screenshot_20231206_221933.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”