Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz Na 6005 zene lejátszó
Re: Marantz Na 6005 zene lejátszó
Köszönöm szépen a lehetőséget, elkelt.
Csütörtökig foglalva.
Találtam feketét, így újra eladó ez az ezüst / pezsgő színű .
Pillanatnyilag jegelem az eladást, mert nincs eladó ilyen fekete színű.
Szia!Robyy írta: ↑2023.04.29., szomb. 21:07Gondolom, nem véletlen, hogy te válaszoltál az eladó helyett.
viewtopic.php?f=31&t=190137
Jól látod, nem véletlen, hiszen én vettem meg tőle. Akkor miért is adom el, kérdezhetik ezt sokan. Nagyon egyszerű. Akartam egy ilyen lejátszót, ami tud Bt-t, internet rádiót, meg Usb-t. Ennyi volt nekem a fő szempont, hogy a kis műhelyemben szóljon valami. Ezt tökéletesen tudja is, ráadásul szerintem egy jó és szép készülék, főleg ebben a pezsgő színben. Miután megvettem, elkezdtem nézni hozzá, komponenseket, csak azért, hogy egységes legyen a kis szett. Tehát erősítőt, meg cd lejátszót is. ( cd-t nem igen hallgatok, csak azért, hogy legyen az is.) Szomorúan tapasztaltam, hogy ebben a pezsgő színben nem találtam hozzá , csak erősítőt, ami számomra nagyon drága volt. Ezért kitaláltam, hogy akkor legyen minden fekete, mert azokat könnyebb beszerezni. Azóta vettem is erősítőt, meg cd játszót is. Már csak ennek a cseréje van hátra.
Gondolom, nem véletlen, hogy te válaszoltál az eladó helyett.
Marantz Na 6005 zene lejátszó
Sziasztok!
Eladó egy Marantz Na 6005 pezsgő / ezüst színű hálózati zenelejátszó. Teljesen hibátlan, szép állapotú a készülék, doboza, már nincs meg, de a távirányító és a tápkábel jár hozzá. A lejátszót elcserélném ugyan ilyen, de fekete színűre, vagy eladó 140 000 ft-ért. Isaszegen kipróbálható.
Eladó egy Marantz Na 6005 pezsgő / ezüst színű hálózati zenelejátszó. Teljesen hibátlan, szép állapotú a készülék, doboza, már nincs meg, de a távirányító és a tápkábel jár hozzá. A lejátszót elcserélném ugyan ilyen, de fekete színűre, vagy eladó 140 000 ft-ért. Isaszegen kipróbálható.
- Csatolmányok
-
- 1.jpg (1.98 MiB) Megtekintve 1175 alkalommal
-
- 2.jpg (1.46 MiB) Megtekintve 1175 alkalommal
-
- 3.jpg (1.94 MiB) Megtekintve 1175 alkalommal
-
- 4.jpg (2 MiB) Megtekintve 1175 alkalommal
-
- 5.jpg (2.17 MiB) Megtekintve 1175 alkalommal