Fura, hogy nem reagálsz a felvetett problémára, pedig alapvetően jó hangú gép, nekem is ilyen van, ezért merem is ajanlani bárkinek, amennyiben más baj nincs vele. Futóművet lehet hozzá kapni, én pl betáraztam belőle hármat. Béres János itteni fórumtárs tovább javított a hangminőségén, így nekem ez nagyon hosszú távra van tervezve. A dizájnja sem elhanyagolható ezzel a színnel.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vincent CDS3 cd játszó
- prando
- V.I.P.
- Értékelés: 160
Re: Vincent CDS3 cd játszó
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
140.000 Ft !
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 123
A tálca egyenesen áll. Szerintem a CD-játszó ferde.mishow írta: ↑2023.04.08., szomb. 10:11Az előzményi hirdetés fotóin még jobban látni:
https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=31&t=181508
Nekem is volt ilyen lejátszóm, jó hangú gép, szerettem, de a tálca nem így állt.
Lehet, hogy nem is a tálca ferde, csak a borítólap engedett el az elején, de ezt mindenképp érdemes lenne tisztázni.

- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2546
Az előzményi hirdetés fotóin még jobban látni:
Nekem is volt ilyen lejátszóm, jó hangú gép, szerettem, de a tálca nem így állt.
Lehet, hogy nem is a tálca ferde, csak a borítólap engedett el az elején, de ezt mindenképp érdemes lenne tisztázni.
94331Re: Vincent CDS3 cd játszó
Szia!
Elgondolkodtam, hogy teszek egy ajánlatot érte neked, de a képet jobban megnézve, ennek a példánynak lóg a tálcája balra. Lehet, hogy csak optikai csalódás, akkor elnézésedet kérem, de ez kép alapján elég rosszul néz ki.
Elgondolkodtam, hogy teszek egy ajánlatot érte neked, de a képet jobban megnézve, ennek a példánynak lóg a tálcája balra. Lehet, hogy csak optikai csalódás, akkor elnézésedet kérem, de ez kép alapján elég rosszul néz ki.
Vincent CDS3 cd játszó
Kitűnő állapotú Vincent CD S3 HDCD cd-játszó eladó.
Ára : 150.000 Ft
Átvehető Budapesten vagy futárral.
Ára : 150.000 Ft
Átvehető Budapesten vagy futárral.
- Csatolmányok
-
- tempImageq0N6xS.gif (5.22 MiB) Megtekintve 1008 alkalommal