Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Audiophonics RaspDAC I-Sabre ES9038Q2M streamer
Re: Audiophonics RaspDAC I-Sabre ES9038Q2M streamer
Szia
Ërdekel a këszülëk. Légszives hivj fel 70 6092344
Feri
Ërdekel a këszülëk. Légszives hivj fel 70 6092344
Feri
Szia!
Milyen idős a készülék? Bp.-i átadás meglodható?
feri 70 609-2344
köszi
Milyen idős a készülék? Bp.-i átadás meglodható?
feri 70 609-2344
köszi
Ezen az oldalon már jártam, de nem igazodtam ki rajta.
Azért köszi, még próbálkozom!
Azért köszi, még próbálkozom!
Moode 7.6.1 alatt ez a leírás apró korrekcióval (első parancs eleje nem url, hanem curl) működik.
Szia! A Moode-t ,hogy tudtad rávenni a Tidal connect-re?
Köszi!
Köszi!
Audiophonics RaspDAC I-Sabre ES9038Q2M streamer
Eladó a képeken látható Audiophonics RaspDAC I-Sabre ES9038Q2M streamerem. Ez egy Raspberry Pi 3 + egy Audiophonics dac + egy alu ház + bekapcsoló gomb + kijelző, tehát egy komplett streamer, csak integrált erősítő és dobozok kellenek mögé. Bármilyen operációs rendszer elfut rajta, ami egy Raspberryn is megy. A gyártó oldalán Moode, Volumio és DietPi image-ek állnak rendelkezésre, de megy rajta PiCorePlayer, Max2play, rAudio vagy Hifiberry OS is. Természetesen desktop rendszert is képes futtatni (pl. Raspberry Pi OS), hdmi kimeneten külső kijelzőre is csatlakoztatható. Én csak zenélésre használtam. Jelenleg egy 8GB kártyán Moode van rajta, működik a tidal connect (lásd screenshot). Egy kínai lineáris tápot tudok hozzá adni.
Gyártói oldal: [link]
Dac teszt: [link]
Ár: 60.000 Ft.
Átvehető Gyöngyösön, egyeztetés után Budapesten, húsvéti hosszú hétvégén Balatonfüreden és környékén. Csere értékegyeztetéssel Fuji X objektívre érdekelhet.
Gyártói oldal: [link]
Dac teszt: [link]
Ár: 60.000 Ft.
Átvehető Gyöngyösön, egyeztetés után Budapesten, húsvéti hosszú hétvégén Balatonfüreden és környékén. Csere értékegyeztetéssel Fuji X objektívre érdekelhet.