A HIVOX-ot hívták régen Dunaudionak.
Ja és természetesen van digitális kimenete is, így futóműként is használható.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Technics SLPG580A audiophil cd játszó eladó
Technics SLPG580A audiophil cd játszó eladó
Sziasztok!
Van egy kisebb "lomtalanítás " nálam, ezért úgy döntöttem, hogy megválok a régi cd játszómtól, ami egyébként már vagy 15 éve csak tartalékként szerepelt és csak nagyon ritkán vettem elő.
Technics SLPG 580A + Dunaudio komlett tuning.
A technikai részét pontosan ne kérdezd, arra ott van egy komplett fotó. Amit tudok:
- Dunaudio tápkábel
- órajelgenerátor
- Hatalmas kondik a megfelelő táphoz
- fejhallgató aljzat
kb. 2 éve lett kicserélve az olvasó fej, így olvassa az írott és gyári lemezeket is. Nagyon jót tesz a hangjának a mechanika független felfüggesztése.
Kezdő zenerajongónak, vagy második játszónak (hálószoba, gyerekszoba, stb.) nagyon jó választás.
Az előlep teljesen rendben, de a tetején már látszódik a kor néhány hajszálkarc formájában. Magam részéről a meghallgatást és saját szállítást javaslom, de ha szeretnéd postázom is.
Irányár: 35000 Ft
Van egy kisebb "lomtalanítás " nálam, ezért úgy döntöttem, hogy megválok a régi cd játszómtól, ami egyébként már vagy 15 éve csak tartalékként szerepelt és csak nagyon ritkán vettem elő.
Technics SLPG 580A + Dunaudio komlett tuning.
A technikai részét pontosan ne kérdezd, arra ott van egy komplett fotó. Amit tudok:
- Dunaudio tápkábel
- órajelgenerátor
- Hatalmas kondik a megfelelő táphoz
- fejhallgató aljzat
kb. 2 éve lett kicserélve az olvasó fej, így olvassa az írott és gyári lemezeket is. Nagyon jót tesz a hangjának a mechanika független felfüggesztése.
Kezdő zenerajongónak, vagy második játszónak (hálószoba, gyerekszoba, stb.) nagyon jó választás.
Az előlep teljesen rendben, de a tetején már látszódik a kor néhány hajszálkarc formájában. Magam részéről a meghallgatást és saját szállítást javaslom, de ha szeretnéd postázom is.
Irányár: 35000 Ft