Elkelt a lejátszó is, már csak az erősítő maradt.
Köszi a lehetőséget.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon dcd 2020ae
Re: Denon dcd 2020ae
Szia. Ígérte az előző tulajdonosa a gyári dobozát/tartozékait, rá is kérdeztem párszor, el volt nagyon foglalva, majd meguntam, és nem kerestem tovább, elengedtem.
Viszont a cd része még abszolut újszerű, mivel mindketten a dac-ját használtuk usb-n keresztül.
Soha nem volt javítva/belepiszkálva, erre garanciát vállalok.
Viszont a cd része még abszolut újszerű, mivel mindketten a dac-ját használtuk usb-n keresztül.
Soha nem volt javítva/belepiszkálva, erre garanciát vállalok.
Szia!
Szeretném megkérdezni mennyi idős a készülék, gyári csomagolása, papirjai megvannak-e?
Szeretném megkérdezni mennyi idős a készülék, gyári csomagolása, papirjai megvannak-e?
Nem keresek mást, nem vágyok jobbra, egyszerűen csak eladó, marad a “kisebb” rendszer.
A megadott ár nem alkuképes!
A megadott ár nem alkuképes!
Denon dcd 2020ae
Második tulajdonostól eladó, Denon dcd 2020ae megkímélt nagyon szép állapotban, karcmentes gyári fém távjával és tápkábeljével.
A lejátszó nagy előnye, hogy usb-n kezeli az összes Apple készüléket, így a saját dac-jával apple music-ról meglepő “előadásra” képes, mondjuk már egy 50e ft-os ipad air 2-vel streamelve.
350.000ft
Szettben a Denon pma 2500ne-vel 900.000ft
Békéacsabán meghallgatható/átvehető.
A lejátszó nagy előnye, hogy usb-n kezeli az összes Apple készüléket, így a saját dac-jával apple music-ról meglepő “előadásra” képes, mondjuk már egy 50e ft-os ipad air 2-vel streamelve.
350.000ft
Szettben a Denon pma 2500ne-vel 900.000ft
Békéacsabán meghallgatható/átvehető.