Ha valaki ismerkedni akar az analóg világgal, ennél jobbat, ilyen áron nagyon nehezen fog találni.
Több évig használtam egy ilyen készüléket teljes megelégedéssel. Ha az ember veszi a fáradtságot és az ULM karhoz valóban passzoló hangszedőt rakd bele, meglepődik a hangján.
Az eladót nem ismerem, de sok sikert kívánok az eladáshoz.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dual 505-3
Re: Dual 505-3
Mostantól az ára 40.000 ft
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Még vihető és alkudható.
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Kitűnő lemezjátszó kezdőknek!
Az ára egyenesen a rablás ennyiért megvenni kategória!
Sok sikert az eladáshoz!!!
Üdv. Gyuri
Az ára egyenesen a rablás ennyiért megvenni kategória!
Sok sikert az eladáshoz!!!
Üdv. Gyuri

Dual 505-3
Sziasztok!
Eladó sorba került a fent nevezett lemezjátszóm, mert feljebb léptem.
Megkímélt állapot. A plexi nem karcos, nem repedt és a sarka sincs lepattanva. A fedelet a zsanér megtartja.
A phono kábelt lecseréltem RCA aljzatra, így bármilyen kábel használható. A meghajtó szíjat cserélni kell - egyébként még elmegy- , de ez beszerzés alatt. A fogas szíj rendben.
A tű egy Philips 400 II. Fogalmam sincs mennyi óra van benne, de szól rendesen. Nem sokat hallgattam vele, mert Grado, Sumiko és Pro-Ject hangszedőt használtam.
Az ár 47.000 ft
A postára nem bíznám és futárra sem, viszont Bp-Paks útvonalon át tudom adni.
Megkereshettek itt a fórumon, vagy húsz/579nullanulla16
Söndör
Eladó sorba került a fent nevezett lemezjátszóm, mert feljebb léptem.
Megkímélt állapot. A plexi nem karcos, nem repedt és a sarka sincs lepattanva. A fedelet a zsanér megtartja.
A phono kábelt lecseréltem RCA aljzatra, így bármilyen kábel használható. A meghajtó szíjat cserélni kell - egyébként még elmegy- , de ez beszerzés alatt. A fogas szíj rendben.
A tű egy Philips 400 II. Fogalmam sincs mennyi óra van benne, de szól rendesen. Nem sokat hallgattam vele, mert Grado, Sumiko és Pro-Ject hangszedőt használtam.
Az ár 47.000 ft
A postára nem bíznám és futárra sem, viszont Bp-Paks útvonalon át tudom adni.
Megkereshettek itt a fórumon, vagy húsz/579nullanulla16
Söndör