Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-Ject Dac Box E
Re: Pro-Ject Dac Box E
Úton van az új gazdájához.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Megvan még, szerintem privátban beszéljük meg.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Szia!
Érdekelne a motyó, ha még elérhető :)
Érdekelne a motyó, ha még elérhető :)

Nam csak az usb-s dacok jók ám! 

Pro-Ject Dac Box E
A rendszerátépítés részeként eladóvá vált ez a Pro-Ject dac is. Az előző médiajátszóm mellé vettem, egy kicsit a hangját megszelídíteni. Akkor megkerestem a legolcsóbban kapható dacot, és kellemesen csalódtam benne, az árához képest szerintem nagyon finom hangja van. Valószínű, hogy nem ezzel hallgatnám a heavy metal lemezeimet, de kicsit szolidabb zenékhez jó választás lehet, főleg ennyi pénzért. Az új rendszerhez már nincs rá szükségem.
2018-ban vásároltam, a számla ott van a képek között. Sajnos már nem garanciális, de műszakilag és külsőleg is tökéletes állapotban van. Doboza, töltője, papírok megvannak, más tartozéka nincs.
Most is megvásárolható: https://audiophile-szalon.hu/termek/pro ... konverter/
Ehhez képest fél áron adom: 15.000,-Ft-ot szeretnék kapni.
Győrben és környékén átvehető, posta is működik, de rossz tapasztalatok miatt inkább Foxpost, akár házhoz szállítással is.
2018-ban vásároltam, a számla ott van a képek között. Sajnos már nem garanciális, de műszakilag és külsőleg is tökéletes állapotban van. Doboza, töltője, papírok megvannak, más tartozéka nincs.
Most is megvásárolható: https://audiophile-szalon.hu/termek/pro ... konverter/
Ehhez képest fél áron adom: 15.000,-Ft-ot szeretnék kapni.
Győrben és környékén átvehető, posta is működik, de rossz tapasztalatok miatt inkább Foxpost, akár házhoz szállítással is.