Mivel több kedves fórumtárssal is beszéltem akik megerősítették,hogy a lejátszó lejátssza a dsd128-as fájlokat ezért zárom a hirdetést és tovább tesztelem másik kártyával.
Köszönöm.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Re: Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)
Ha csak ez a probléma, frissítsd a firmware-t. Az enyém minden további nélkül eszi a DSD-t.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)
Üdv Mindenkinek
A címben említett lejátszót pár napja vettem itt a fórumon,egy X3-at akartam lecserélni mert azt olvastam,hogy az X5 játsza memória kártyáról a dsd 128-as fájlokat,hát nekem nem,ezért eladnám.Szép karcmentes az állapota a tartozékai és a doboza is meg van.Gyálon átvehető személyesen de postázom is ha kell a vevő felelősségére.
Előzmény hirdetés:viewtopic.php?f=31&t=156108
Az előző hirdetésben szereplő memória kártyát és fülest nem vettem meg ,tehát csak a lejátszót árulom.
Ára:52.000Ft
Köszönöm.
A címben említett lejátszót pár napja vettem itt a fórumon,egy X3-at akartam lecserélni mert azt olvastam,hogy az X5 játsza memória kártyáról a dsd 128-as fájlokat,hát nekem nem,ezért eladnám.Szép karcmentes az állapota a tartozékai és a doboza is meg van.Gyálon átvehető személyesen de postázom is ha kell a vevő felelősségére.
Előzmény hirdetés:viewtopic.php?f=31&t=156108
Az előző hirdetésben szereplő memória kártyát és fülest nem vettem meg ,tehát csak a lejátszót árulom.
Ára:52.000Ft
Köszönöm.