Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
suri67
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Re: Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)

Hozzászólás Szerző: suri67 »

Mivel több kedves fórumtárssal is beszéltem akik megerősítették,hogy a lejátszó lejátssza a dsd128-as fájlokat ezért zárom a hirdetést és tovább tesztelem másik kártyával.
Köszönöm.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Re: Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Ha csak ez a probléma, frissítsd a firmware-t. Az enyém minden további nélkül eszi a DSD-t.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

suri67
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Fiio X5 2ND veszteségmentes DSD Lejátszó (DAP)

Hozzászólás Szerző: suri67 »

Üdv Mindenkinek
A címben említett lejátszót pár napja vettem itt a fórumon,egy X3-at akartam lecserélni mert azt olvastam,hogy az X5 játsza memória kártyáról a dsd 128-as fájlokat,hát nekem nem,ezért eladnám.Szép karcmentes az állapota a tartozékai és a doboza is meg van.Gyálon átvehető személyesen de postázom is ha kell a vevő felelősségére.
Előzmény hirdetés:viewtopic.php?f=31&t=156108

Az előző hirdetésben szereplő memória kártyát és fülest nem vettem meg ,tehát csak a lejátszót árulom.
Ára:52.000Ft

Köszönöm.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”