Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Amazon Fire TV Stick 4K
- konkolit
- Fórumlakó

- Értékelés: 15
Re: Amazon Fire TV Stick 4K
Jegelve!
- konkolit
- Fórumlakó

Hogy elkerüljük a félreértéseket, mellékelem a képet a hirdetett portékáról.
- Csatolmányok
-
- IMG_20201111_093340_resize.jpg (66.63 KiB) Megtekintve 651 alkalommal
-
- IMG_20201111_093222_resize.jpg (73.93 KiB) Megtekintve 651 alkalommal
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 24
Szia. Szoval van egy pici ellentmondas. A 2018-as verzio a 4k. Ha Tenyleg a 4k valtozat 10500Ft-ert erdekelne postaval:)
- konkolit
- Fórumlakó

Továbbra is eladó!
Üdv! Érdekelne. Tel:20/5050254
- konkolit
- Fórumlakó

Amazon Fire TV Stick 4K
Amazon Fire TV Stick 4K Alexa hangvezérléses médialejátszó, távirányítóval. Ez a 2019-es verzió!
A legerősebb 4K streaming médiastick a 4K Ultra HD-hez optimalizált új Wi-Fi antennadizájnnal
Indítson el és vezéreljen tartalmakat a vadonatúj Alexa hangfelismerő távirányítóval. Nézze meg kedvenceit a Netflixen, a Prime Video-n, a Hulun, a Starz-on, a Showtime-on, vagy a CBS All Access-en, plusz streameljen ingyen a Pluto TV-vel, az IMDb Freedive-val, és másokkal
Élvezze a briliáns képet 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR, és HDR10+ támogatással. Tapasztalja meg a magával ragadó hangzást Dolby Atmos-szal egyes Prime filmek esetén.
A stick új, mindössze annyi, hogy kivettem kipróbáltam. Minden működik, Netflix, Amazon prime, HBO-go.
Új ára 40€ körüli.
Ára:10 000Ft+posta
Foxpost, GLS, magyar posta bármelyik játszik.
Helyileg Zalaegerszegen van, természetesen személyesen is át lehet venni.
A legerősebb 4K streaming médiastick a 4K Ultra HD-hez optimalizált új Wi-Fi antennadizájnnal
Indítson el és vezéreljen tartalmakat a vadonatúj Alexa hangfelismerő távirányítóval. Nézze meg kedvenceit a Netflixen, a Prime Video-n, a Hulun, a Starz-on, a Showtime-on, vagy a CBS All Access-en, plusz streameljen ingyen a Pluto TV-vel, az IMDb Freedive-val, és másokkal
Élvezze a briliáns képet 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR, és HDR10+ támogatással. Tapasztalja meg a magával ragadó hangzást Dolby Atmos-szal egyes Prime filmek esetén.
A stick új, mindössze annyi, hogy kivettem kipróbáltam. Minden működik, Netflix, Amazon prime, HBO-go.
Új ára 40€ körüli.
Ára:10 000Ft+posta
Foxpost, GLS, magyar posta bármelyik játszik.
Helyileg Zalaegerszegen van, természetesen személyesen is át lehet venni.