A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem senki nem bántó jelleggel ajánlotta , hogy tegyél fel képet a motyódról, lényegesen egyszerűbb az eladás.
Eladtam már ezen az oldalon egy pár dolgot, pedzegetem miről beszélek.
2020 van, a telóddal egy kattintás a kép készítése, és még 4 perc mire ide feltöltöd, te mégis inkább szembeúszol az árral, és osztod az észt annak, aki igazából nem rád lenne kíváncsi , hanem a cuccodra.
Tedd amit jónak látsz.
UFF beszéltem.
Mar elnezest kerek, nekem nem ugy tunik hogy en osztanam az eszt, gyakorlatilag itt magaval a hirdetett berendezessel kapcsolatban egyetlen konkret kerdes erkezett, az osszes tobbi csak szubjejtiv kritika csak mert nem azt latod viszont, mint amit te szeretnel, ahogy te csinalnad. Nem ismetelnem magam, mindent vilagosan leirtam, amit a temaban szerettem volna, a tobbi csak folosleges szocseples. Nincs mit fotozni, gyari allapotu gep, keress ra, ez is pont ugy nez ki - aki komolyan erdeklodik, annak majd szivesen korbe fogom fotozni. Koszonom.
Szerintem senki nem bántó jelleggel ajánlotta , hogy tegyél fel képet a motyódról, lényegesen egyszerűbb az eladás.
Eladtam már ezen az oldalon egy pár dolgot, pedzegetem miről beszélek.
2020 van, a telóddal egy kattintás a kép készítése, és még 4 perc mire ide feltöltöd, te mégis inkább szembeúszol az árral, és osztod az észt annak, aki igazából nem rád lenne kíváncsi , hanem a cuccodra.
Tedd amit jónak látsz.
UFF beszéltem.
Ha en venni akarok valamit, akkor eleg egy elerhetoseg es a tudat, hogy az illetonek van egy elado dolga, ami engem erdekel, megkeresem, megbeszelem vele, amit tudni szeretnek.
Akkor itt van neked egy tanmese, szigorúan a te érdekedben, abszolút nem érdekel, hogy el tudod-e adni. (Mellesleg azért jöttem ide, mert gondolkodom egy vásárláson, de valószínűleg nem ezt.)
Sok-sok évvel ezelőtt regisztráltam a vaterához. Első eladásom egy Panasonic dvd volt. Hogy felmérjem az árakat, rákerestem erre a gépre. Egy hirdetés volt, 1-2 rossz képpel, némi szöveggel.
Én csináltam sok jó minőségű képet a gépemről, letöltöttem a netről a műszaki adatokat, odamásoltam. Leírtam, miért is akarom eladni, mit gondolok a gépről stb. Az én gépem néhány nap alatt elment, dupla áron a másikhoz képest, amíg az ott maradt a piactéren.
De te tudod.
Koszonom a kioktatast, ellenben nekem mas a tapasztalatom. Semmi sem kotelezo, nem kell megvenni ha nincs ra szukseged, nekem pedig nem kell elszontyolodnom azon, hogy nem tolem vasarolsz. Azt meg te tudod...
Javaslom, hogy rekesszuk be a szemelyeskedo eszosztast, ugy velem, hogy egyikunknek sincs erre szuksege. Mindenki ugy csinalja a dolgait, ahogy neki jo. Eddig mindent, amit eladasra kinaltam, el is tudtam adni, aki venni akart, az megtalalt. Nem akarok minden aron eladni. Ez most ennyiert elviheto (meg egy kis alku is belefer), de nem lesz csak azert olcsobb, mert te nem tolem akarsz vasarolni.
Jelenleg ezen a forumon harom ilyen keszulek van eladasra hirdetve, ezek kozul egyedul az enyem gyari allapotu, karcmentes es ezert az arert jar hozza egy gyari wifi-ap es egy bluetooth-gw is. Azt gondolom hogy egy komoly erdeklodonek ez mar onmagaban akkor is megfontolando, ha a hirdetes melle nincs kep mellekelve (ahogy ezt mar irtam, az erdeklodoknek reszleteket is tudok mondani, mutatni). Nalad lathatoan nem volt vasarlasi szandek.
Ha en venni akarok valamit, akkor eleg egy elerhetoseg es a tudat, hogy az illetonek van egy elado dolga, ami engem erdekel, megkeresem, megbeszelem vele, amit tudni szeretnek.
Akkor itt van neked egy tanmese, szigorúan a te érdekedben, abszolút nem érdekel, hogy el tudod-e adni. (Mellesleg azért jöttem ide, mert gondolkodom egy vásárláson, de valószínűleg nem ezt.)
Sok-sok évvel ezelőtt regisztráltam a vaterához. Első eladásom egy Panasonic dvd volt. Hogy felmérjem az árakat, rákerestem erre a gépre. Egy hirdetés volt, 1-2 rossz képpel, némi szöveggel.
Én csináltam sok jó minőségű képet a gépemről, letöltöttem a netről a műszaki adatokat, odamásoltam. Leírtam, miért is akarom eladni, mit gondolok a gépről stb. Az én gépem néhány nap alatt elment, dupla áron a másikhoz képest, amíg az ott maradt a piactéren.
De te tudod.
Koszonom a kioktatast, ellenben nekem mas a tapasztalatom. Semmi sem kotelezo, nem kell megvenni ha nincs ra szukseged, nekem pedig nem kell elszontyolodnom azon, hogy nem tolem vasarolsz. Azt meg te tudod...
Javaslom, hogy rekesszuk be a szemelyeskedo eszosztast, ugy velem, hogy egyikunknek sincs erre szuksege. Mindenki ugy csinalja a dolgait, ahogy neki jo. Eddig mindent, amit eladasra kinaltam, el is tudtam adni, aki venni akart, az megtalalt. Nem akarok minden aron eladni. Ez most ennyiert elviheto (meg egy kis alku is belefer), de nem lesz csak azert olcsobb, mert te nem tolem akarsz vasarolni.
De te tudod.
Itt nekem ez a hirdetés, és az eladó is elveszítette a komolyságát.
Most erre mit mondjak? Hogy mitol lesz valakinek "komoly" egy hirdetes, az szubjektiv. Ha en venni akarok valamit, akkor eleg egy elerhetoseg es a tudat, hogy az illetonek van egy elado dolga, ami engem erdekel, megkeresem, megbeszelem vele, amit tudni szeretnek. Azzal aki pedig csak nezelodik es kritizal, nem tudok mit kezdeni. Ha erdekel, akkor kerdezz, es valaszolok. Ha nem erdekel, akkor pedig folosleges leirni hogy teged nem erdekel, egyszeruen csak ignorald a topicot! Koszonom.