Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio-gd NFB-10ES2 DAC/Preamp
- yesname
- Nincs visszaút

- Értékelés: 13
Re: Audio-gd NFB-10ES2 DAC/Preamp
Saját képek
- Csatolmányok
-
- AGD Teteje.jpg (1.69 MiB) Megtekintve 568 alkalommal
-
- AGD Hátulja.jpg (957.32 KiB) Megtekintve 568 alkalommal
-
- AGD Eleje.jpg (990.21 KiB) Megtekintve 568 alkalommal
Processzor: Arvus H1-D DAC: Merging Hapi MKII + DA8P és Merging Anubis Pro DRC: Audiolense Végfok: 2xNilai 500DIY Mono, Apollon 5xNCx500 / Zajkeltők: Elac FS 407, Elac CC 400, B&W 685 S2 Kábelek: AQ Carbon USB, AQ King Cobra XLR IC, HiDiamond 8 Display: Samsung QE65QN95 Egyéb: Isotek EVO3 Sirius és Premier
- yesname
- Nincs visszaút

- Értékelés: 13
Audio-gd NFB-10ES2 DAC/Preamp
Kihasználatlanság miatt megválnék az említett DAC-tól. (Kb. 2 éve már teljesen átálltam a Marantz 7703-ra és teljes házimozira.)
Amit a DAC-ról tudni lehet:
- Full balanced felépítés
- Bementek: optikai, coax, USB 32
- Kimenetek: RCA, XLR, Unbalanced és balanced fejhallgató
- Sabre ES9018 32bit/384K (DSD-t támogat a chip, de maga a készülék nem! Megkérdeztem a gyártót, lehet upgradelni ha valakinek fontos.)
- Digitális előerősítőként is használható (közvetelen végfokra köthető), de ez a mód ki kapcsolható
- Unbalanced és balanced fejhallgató kimenetek
- Két távirányító van hozzá
- TXCO upgrades verzió
A külföldön is eladósorban lévő alapján az ára 150 000 forint lenne és Budapesten átvehető, hallgatható. Kipróbálásra letét ellenében elvihető.
Ha a garancia fontos, akkor elvileg 4 év még van rá, de ennek utána kell néznem. Ha van, az Kínába szól a gyártóhoz mivel tőlük rendeltem.
Egyéb információ részletesebben itt található:
http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneam ... 0ES2EN.htm
Képek nem sajátok. Kérésre tudok feltenni azt is, de hibátlan állapotban van.
Amit a DAC-ról tudni lehet:
- Full balanced felépítés
- Bementek: optikai, coax, USB 32
- Kimenetek: RCA, XLR, Unbalanced és balanced fejhallgató
- Sabre ES9018 32bit/384K (DSD-t támogat a chip, de maga a készülék nem! Megkérdeztem a gyártót, lehet upgradelni ha valakinek fontos.)
- Digitális előerősítőként is használható (közvetelen végfokra köthető), de ez a mód ki kapcsolható
- Unbalanced és balanced fejhallgató kimenetek
- Két távirányító van hozzá
- TXCO upgrades verzió
A külföldön is eladósorban lévő alapján az ára 150 000 forint lenne és Budapesten átvehető, hallgatható. Kipróbálásra letét ellenében elvihető.
Ha a garancia fontos, akkor elvileg 4 év még van rá, de ennek utána kell néznem. Ha van, az Kínába szól a gyártóhoz mivel tőlük rendeltem.
Egyéb információ részletesebben itt található:
http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneam ... 0ES2EN.htm
Képek nem sajátok. Kérésre tudok feltenni azt is, de hibátlan állapotban van.
- Csatolmányok
-
- NFB10ES2_Inner.JPG (122.7 KiB) Megtekintve 763 alkalommal
-
- NFB10ES2_Front.jpg (25.77 KiB) Megtekintve 763 alkalommal
-
- NFB10ES2_Back.JPG (41.99 KiB) Megtekintve 763 alkalommal
Processzor: Arvus H1-D DAC: Merging Hapi MKII + DA8P és Merging Anubis Pro DRC: Audiolense Végfok: 2xNilai 500DIY Mono, Apollon 5xNCx500 / Zajkeltők: Elac FS 407, Elac CC 400, B&W 685 S2 Kábelek: AQ Carbon USB, AQ King Cobra XLR IC, HiDiamond 8 Display: Samsung QE65QN95 Egyéb: Isotek EVO3 Sirius és Premier