Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur DacMagic
- vkz
- Fórumlakó
- Értékelés: 255
Re: Cambridge Audio Azur DacMagic
Mivel sosem használtam számítógéppel, ezért a kérdés miatt kipróbáltam USB-n.
Mac-en, és Win10 esetén sem kellett hozzá semmit letölteni. Bedugva felismeri, és működik. Mélyebbre nem ástam az ügyben, de a support oldalon ír olyat hogy 1.43 driver, de nem próbáltam.
A leírása szerint - a csatolt linken - USB esetén 16 bit, a többi bemenetem 24 bit a maximum.
Mac-en, és Win10 esetén sem kellett hozzá semmit letölteni. Bedugva felismeri, és működik. Mélyebbre nem ástam az ügyben, de a support oldalon ír olyat hogy 1.43 driver, de nem próbáltam.
A leírása szerint - a csatolt linken - USB esetén 16 bit, a többi bemenetem 24 bit a maximum.
Kár hogy nem fekete,akkor meg is venném!
Nekem Dacmagic 100 -am van ajánlom mindenkinek,aki ilyen kütyürét akar venni,mert a pc-ről konvertált hang ennek segítségével úgy szol,mint egy cd minőség,vagy annál szebben!
Nekem Dacmagic 100 -am van ajánlom mindenkinek,aki ilyen kütyürét akar venni,mert a pc-ről konvertált hang ennek segítségével úgy szol,mint egy cd minőség,vagy annál szebben!

Szia! Ehhez melyik firmware-t vagy drivert kell letolteni, hogy mukodjon usb-n?
- vkz
- Fórumlakó
Képek.
Az előlapon egy apró fekete hiba látható, nem jön le róla, nem tudom mi lehet, de csak közelről lehet észrevenni.
Állítva használtam, a felragasztható lábak nincsenek meg, nem is voltak ráragasztva.
Saját dobozában.
Az előlapon egy apró fekete hiba látható, nem jön le róla, nem tudom mi lehet, de csak közelről lehet észrevenni.
Állítva használtam, a felragasztható lábak nincsenek meg, nem is voltak ráragasztva.
Saját dobozában.
- Csatolmányok
-
- D30E4325-B89D-4F57-AE68-B26FBD8F6896.jpeg (2.29 MiB) Megtekintve 1216 alkalommal
-
- 24EAEBF6-C875-4CEB-8FC5-AD2528C2D635.jpeg (2.42 MiB) Megtekintve 1216 alkalommal
-
- 5E1603DD-D172-429F-8AFA-A4A68955D5DC.jpeg (2.38 MiB) Megtekintve 1216 alkalommal
-
- 8E03786F-B061-47A6-9D4A-98DDEE3B3BED.jpeg (2.49 MiB) Megtekintve 1216 alkalommal
-
- 42885F39-73E5-4B99-8EE4-52B0095146C5.jpeg (2.4 MiB) Megtekintve 1216 alkalommal
- vkz
- Fórumlakó
Cambridge Audio Azur DacMagic
Kihasználatlanság miatt eladó a címben látható DAC.
Saját doboza megvan, “talpa” is amivel függőlegesre állítható.
Szürke színű, szép állapotban. XLR kimenetel, bár ezt nem használtam. Nem kapcsoló üzemű a tápegysége, 12VAC feszültségről működik, a tápja csak egy trafó.
Ára 55000 Ft
A linken a manualja olvasható: https://techsupport.cambridgeaudio.com/ ... nglish.pdf
Fotókat később pótolom, mert a dobozában van elrakva, de holnap előszede a fotó miatt.
Addig netes kép, hogy látszódjon miről van szó.
Saját doboza megvan, “talpa” is amivel függőlegesre állítható.
Szürke színű, szép állapotban. XLR kimenetel, bár ezt nem használtam. Nem kapcsoló üzemű a tápegysége, 12VAC feszültségről működik, a tápja csak egy trafó.
Ára 55000 Ft
A linken a manualja olvasható: https://techsupport.cambridgeaudio.com/ ... nglish.pdf
Fotókat később pótolom, mert a dobozában van elrakva, de holnap előszede a fotó miatt.
Addig netes kép, hogy látszódjon miről van szó.