Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Manticore Mantra + Rega RB250 + Shelter 201
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Re: Manticore Mantra + Rega RB250 + Shelter 201
Úgy néz ki, hamarosan megtalálja új gazdáját. Átadásig jegelem és ha elégedett lesz a vevő akkor zárom.
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

A budapesti átvétel továbbra is lehetséges előzetes egyeztetés alapján. Hétfőtől szombatig, délelőtt fél tíz, vagy délután 2 magasságában tudja a buszos barátom átadni az Örs vezér tere környékén.
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Íme az ígért képek:
Remekül szól rajta a lááászt kriszmasz is
Kipróbáltam, fotó is bizonyítja...
Remekül szól rajta a lááászt kriszmasz is
- Csatolmányok
-
- DSC_0381.jpg (962.22 KiB) Megtekintve 2827 alkalommal
-
- DSC_0378.jpg (1.26 MiB) Megtekintve 2827 alkalommal
-
- DSC_0359.jpg (1.5 MiB) Megtekintve 2827 alkalommal
-
- DSC_0374.jpg (1.18 MiB) Megtekintve 2827 alkalommal
-
- DSC_0369.jpg (1.14 MiB) Megtekintve 2827 alkalommal
-
- DSC_0376.jpg (990.88 KiB) Megtekintve 2827 alkalommal
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Sziasztok!
Köszönöm az újranyitást!
Ismét aktuális a hirdetés, ugyanis minden látszat ellenére még mindig megvan a lemezjátszó.
Rövid történet: A fórumtárs, aki tavaly megvette volna, pár nap után kérte, hogy inkább üzleteljük vissza. Jogos kifogása az volt, hogy a kör alakú kardeszkát valaha túlméretesre készítették (körben talán 1 mm hézaggal illeszkedett) és borzasztó körülményes, vagy szinte lehetetlen volt a szubsasszit úgy beállítani, hogy ne érjen bele a házba.
Szóval a lemezjátszó visszakerült. Azóta, mint ahogy előtte is csak minimálisat hallgattuk viszont átesett egy javító - szépítő kúrán:
- A problémás kardeszka helyett készült egy normális (MDF-ből). Még szebb is, mint a gyári, mert az alsó részén nagyobb átmérőjű, így nem lehet belátni mellette a házba.
- A gyári kétfilléres farostlemez alj helyett 10 mm-es rétegelt lemezből lett készítve másik. Ki lettek rajta alakítva nyílások a kar és a szubsasszi beállításához.
- Kapott 3 db állítható kúpos lábat (2 elől, 1 középen hátul), így pillanatok alatt vízszintbe állítható.
- A hálózati kábel kígyóbőr borítású lett. Belül szépen elvezetve közvetlenül a kapcsolóhoz csatlakozik.
- A plexitető fel lett polírozva.
Mindezek ellenére az árát nem növelem (130eft), csak kérném, hogy ezt tekintsétek fix árnak.
A hangszedőben továbbra is minimális (talán 30) üzemóra van.
Holnap töltök fel újabb képeket is.
Köszönöm az újranyitást!
Ismét aktuális a hirdetés, ugyanis minden látszat ellenére még mindig megvan a lemezjátszó.
Rövid történet: A fórumtárs, aki tavaly megvette volna, pár nap után kérte, hogy inkább üzleteljük vissza. Jogos kifogása az volt, hogy a kör alakú kardeszkát valaha túlméretesre készítették (körben talán 1 mm hézaggal illeszkedett) és borzasztó körülményes, vagy szinte lehetetlen volt a szubsasszit úgy beállítani, hogy ne érjen bele a házba.
Szóval a lemezjátszó visszakerült. Azóta, mint ahogy előtte is csak minimálisat hallgattuk viszont átesett egy javító - szépítő kúrán:
- A problémás kardeszka helyett készült egy normális (MDF-ből). Még szebb is, mint a gyári, mert az alsó részén nagyobb átmérőjű, így nem lehet belátni mellette a házba.
- A gyári kétfilléres farostlemez alj helyett 10 mm-es rétegelt lemezből lett készítve másik. Ki lettek rajta alakítva nyílások a kar és a szubsasszi beállításához.
- Kapott 3 db állítható kúpos lábat (2 elől, 1 középen hátul), így pillanatok alatt vízszintbe állítható.
- A hálózati kábel kígyóbőr borítású lett. Belül szépen elvezetve közvetlenül a kapcsolóhoz csatlakozik.
- A plexitető fel lett polírozva.
Mindezek ellenére az árát nem növelem (130eft), csak kérném, hogy ezt tekintsétek fix árnak.
A hangszedőben továbbra is minimális (talán 30) üzemóra van.
Holnap töltök fel újabb képeket is.
- Csatolmányok
-
- IMG_20191130_180005.jpg (3.27 MiB) Megtekintve 2930 alkalommal
-
- IMG_20190113_123051.jpg (3.97 MiB) Megtekintve 2930 alkalommal
-
- IMG_20190114_172242.jpg (1.89 MiB) Megtekintve 2930 alkalommal
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

A lemezjátszó elkelt.
Köszönöm a lehetőséget az AVX- nek, egyúttal boldog karácsonyt és új évet kívánok minden fórumosnak!
Köszönöm a lehetőséget az AVX- nek, egyúttal boldog karácsonyt és új évet kívánok minden fórumosnak!
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Új fejlemény: Budapesti átvétel is megoldható. Egy távolsági buszvezető barátom hetente többször megy, vele el tudom küldeni.
Az Örs vezér tere környékén szokott néhány órát várakozni.
Az Örs vezér tere környékén szokott néhány órát várakozni.
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 221
A lemezjátszó előző gazdája én voltam.
A kardeszka alul meg van emelve,így a Rega kar magassága megfelelő volt az általam használt hangszedőhöz.
A kardeszka alul meg van emelve,így a Rega kar magassága megfelelő volt az általam használt hangszedőhöz.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Nézegettem netes képeket. Nekem úgy tűnik, hogy a tányérmagasság normális, csak a kerek "kardeszka" van magasabban. Szerintem azt egyedileg készítette valaki hozzá, vastagabb anyagból. A netes fotókon pedig mintha távtartó gyűrűvel lennének a karok beszerelve.
Ha nem felejtem el, este készítek fotót a hangszedőről, ahogy a lemezen van. Kb. párhuzamos, normális a VTA.
Ez egy szuper szett, valaki jól jár vele.
Csak egy kérdés? Miért van ilyen magasan a subchassis? Rögzítve van szállításhoz, vagy vekonyabb a subplatter?
Csak egy kérdés? Miért van ilyen magasan a subchassis? Rögzítve van szállításhoz, vagy vekonyabb a subplatter?
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Előre hozom és köszönöm mindenkinek a méltatást, pozitív reakciókat a lemezjátszó nevében is ;-)
- ottoisis
- Fórumlakó

- Értékelés: 95
Jé, egy igazi lemezjátszó!
ennyiért bomba bolt
ennyiért bomba bolt
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Íme a fotók:
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Ma este jönnek a képek is.
Még egy infó: a pickup csak 2 éves, nem 3.
Még egy infó: a pickup csak 2 éves, nem 3.
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 131
Hali , néhány jobban sikerült képet lehetne kapni a műtárgyról ?
Üdv.
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

Manticore Mantra + Rega RB250 + Shelter 201
Kedves Fórumtársak!
Eladó a címben szereplő összeállítású lemezjátszó szép állapotban, jó működéssel.
A futómű fekete színű, üvegtányéros és fekete filc lemezalátét van rajta. A subplatter akril. Az eredeti tápkábele ki lett cserélve Lapp Ölflexre, Bals villásdugóval.
A kar belső kábelezése Isokinetik litze hangszedő kábelre van cserélve és közvetlenül a hátlapon lévő RCA aljzatra csatlakozik.
Kb. 3 éve van meg nekem. Akkor vettem a hangszedőt is bele, újonnan. Sajnos azóta is csak elvétve volt bekapcsolva, ezért 30 üzemórától nemigen van benne több.
Némi információt itt, a cikk végén olvashattok a Shelterről:
https://audioworld.blog.hu/2015/12/24/c ... hangszedok
130 ezer Forintot szeretnék érte egyben.
A hangszedőt csak akkor adom el külön, ha a lemezjátszóra vevő van és nem tart rá igényt.
Képeket töltök fel hamarosan.
Érdeklődni telefonon is lehet, a számom:
20/544-8494
Eladó a címben szereplő összeállítású lemezjátszó szép állapotban, jó működéssel.
A futómű fekete színű, üvegtányéros és fekete filc lemezalátét van rajta. A subplatter akril. Az eredeti tápkábele ki lett cserélve Lapp Ölflexre, Bals villásdugóval.
A kar belső kábelezése Isokinetik litze hangszedő kábelre van cserélve és közvetlenül a hátlapon lévő RCA aljzatra csatlakozik.
Kb. 3 éve van meg nekem. Akkor vettem a hangszedőt is bele, újonnan. Sajnos azóta is csak elvétve volt bekapcsolva, ezért 30 üzemórától nemigen van benne több.
Némi információt itt, a cikk végén olvashattok a Shelterről:
https://audioworld.blog.hu/2015/12/24/c ... hangszedok
130 ezer Forintot szeretnék érte egyben.
A hangszedőt csak akkor adom el külön, ha a lemezjátszóra vevő van és nem tart rá igényt.
Képeket töltök fel hamarosan.
Érdeklődni telefonon is lehet, a számom:
20/544-8494