Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer pd8700
Pioneer pd8700
Egyenlőre jegelve egy kedves fórumtársnak.
Pioneer pd8700
Remélem nem egyedül vagyok a kérdéssel (ha mégis, akkor egyben elnézést is kérek a többi fórumtárstól), de én nem igazán értem, hogy a kék ledek hogyan 'segítik' a lézeregységet a pontosabb olvasásban? Ha valaki erről felokosítana (akár privátban), annak előre is köszönöm.
Én zöld fényűt tudtam, de a lényeg, a külső interferenciát ( fényt ) közömbösíti )
https://i.imgur.com/EKa0NRK.jpg
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
- K/L
- V.I.P.
- Értékelés: 100
Pioneer pd8700
Kérdezd meg Dragonweed kollégát,szerintem készségesen elmagyarázza.
Analóg: Technics SL1200mk2, Denon DL103, HANG MC transzformátor
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan
Digitális: Philips CD 880
Erősítő: G. Rankin 2A3 Baby Ongaku, mod. HANG
Előerősítő: DIY M7, mod. HANG
Hangsugárzó: Orion PD256 mod.HANG
Kábelek: DIY, Audio Note Japan
Pioneer pd8700
Eladó a címben említett CD lejátszó szép állapotban táv nélkül. A belselyében ki lett cserélve az összes kondenzátor melyek helyett elna került bele plussz amik az elitben is vannak szűrőkondik azok is belekerültek (szintén elna). Ezen kívül kapott még egy iec csatlakozót és a lézer két oldalról kék leddel meg lett világítva a pontosabb olvasás érdekében. Képeket e-mail Ben tudok küldeni. Ár:35000 Ft (alkudni lehet de nem minden áron eladó!!!!)
Remélem nem egyedül vagyok a kérdéssel (ha mégis, akkor egyben elnézést is kérek a többi fórumtárstól), de én nem igazán értem, hogy a kék ledek hogyan 'segítik' a lézeregységet a pontosabb olvasásban? Ha valaki erről felokosítana (akár privátban), annak előre is köszönöm.
Pioneer pd8700
Eladó a címben említett CD lejátszó szép állapotban táv nélkül. A belselyében ki lett cserélve az összes kondenzátor melyek helyett elna került bele plussz amik az elitben is vannak szűrőkondik azok is belekerültek (szintén elna). Ezen kívül kapott még egy iec csatlakozót és a lézer két oldalról kék leddel meg lett világítva a pontosabb olvasás érdekében. Képeket e-mail Ben tudok küldeni. Ár:35000 Ft (alkudni lehet de nem minden áron eladó!!!!)