Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio Azur 752BD -lejátszó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
mezoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mezoli »

Elkelt.
Gratulálok az értékesítéshez.Egyszer veszek magamnak én is,de addig gyűjtögetek :-)
Nagyon jó ár,és nem értem,hogy máshol-mások miért árazzák be annyira magasan.

mrlacko
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: mrlacko »

Elkelt.

Zerge83
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Zerge83 »

1000 GBP volt az új ára, az pláne túl volt lőve! Mostanában kb. ennyiért cserélnek gazdát, én pedig nem csak hirdetni szeretném...

A GUI-n már látszik, hogy nem mai gyerek, de a képe és a hangja fantasztikus. Meg persze a súlya,
lájkolom ha egy hifi / mozi kütyü nem csúszik arrébb ha megnyomok rajta egy gombot!

Holnap délutánig jegelve, remélem jó helyre kerül.

Jó helyre bizony!

mrlacko

1000 GBP volt az új ára, az pláne túl volt lőve! Mostanában kb. ennyiért cserélnek gazdát, én pedig nem csak hirdetni szeretném...

A GUI-n már látszik, hogy nem mai gyerek, de a képe és a hangja fantasztikus. Meg persze a súlya,
lájkolom ha egy hifi / mozi kütyü nem csúszik arrébb ha megnyomok rajta egy gombot!

Holnap délutánig jegelve, remélem jó helyre kerül.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1261

Hozzászólás Szerző: Tul »

Magam részéről üdvözítőnek érzem, hogy ilyen kellemes összegért (irányadó összeg!) kezdik hirdetni ezeket a régebbi lejátszókat. Csodálkozom, miért tartották ennyire az árukat sokáig - sőt, az Oppok viccesen túl vannak lőve. Volt ilyenem is, olyanom is, szuperek. És az is szuper, hogy egyre szélesebb rétegekhez el tudnak már jutni.

Tök jó ár, ha pedig sikerül alkudni, bomba jó üzlet.

coolrob
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: coolrob »

Ezt nagyon alul áraztad, szerintem simán többet ér, és valaki nagyon jól fog járni! 

mrlacko

Kedves Érdeklődő!

A termék 4 éves, újszerű állapotú, javítva, átalakítva nem volt. Minden tartozéka, gyári doboza megvan. FW a legfrissebb gyári. Budapest X. kerületben megtekinthető, kipróbálható.

Audiofil 3D HD lejátszó, 7.1 analóg kimenettel beépített DTS HD és Dolby HD processzorokkal, médialejátszás USB-n keresztül, 2 X HDMI 1.4 kimenet, 4k HD felkonvertálás - 3840 X 2160 pixel, optikai és koax digitális bemenetek így DAC-nak is használható egyéb külső forrásokhoz.

Részletes technikai adatok ITT!

Irányár: 160.000ft

Telefonszámom: +36-harminc-5986467Posta megoldható, dupla dobozban gondosan csomagolva

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”