Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bladelius USB DAC
Bladelius USB DAC
Én hallottam Bladelius-t ezzel a táppal: abban a (komoly) rendszerben nem tett jót neki, laposabb lett a hangja, elveszett a pezsgés belőle. Up ennek a remek DAC-nak, amely bár nem friss fejlesztés, mégis fantasztikus hangja van!
Köszönöm a tapasztalat leírást!
Most ismét úgy érzem, hogy inkább megtartom, ezért zárom.
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Bladelius USB DAC
Két jelölt szimpi nekem:
1. Aqvox (5V, 1A)
Én hallottam Bladelius-t ezzel a táppal: abban a (komoly) rendszerben nem tett jót neki, laposabb lett a hangja, elveszett a pezsgés belőle. Up ennek a remek DAC-nak, amely bár nem friss fejlesztés, mégis fantasztikus hangja van!
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Bladelius USB DAC
Azt megkérdezhetem, hogy milyen táppal használod?
Érdekes dolog ez, többféle véleménnyel is találkoztam. Van aki kipróbált hozzá külső tápot, és úgy kevésbé tetszett neki a hangja, mint táp nélkül. Nyilván az sem mindegy, hogy milyen táppal párosítod. Csak azért kérdezem, mert nekem is ilyen Dacom van itthon, és ezen a "tuning" lehetőségen már én is elgondolkodtam, csak nem tudom milyen táppal lenne érdemes párosítani.
Szerintem nyugodtan írd ide, hátha a leendő tulajdonost is érdekelni fogja.
Aki ebben az ársávban keresgél DAC-ot, nyugodtan tegyen vele egy próbát, én nem ismerek ennél jobb ár/érték arányú holmit. Nemrég ostoba módon majdnem eladtam a sajátom, aztán néhány másik DAC meghallgatása után, mégis megmaradt, és ez nem véletlen...
Jelenleg PC-ről kapja a delejt, egy Paul Pang V2 USB kártyáról.
Ez elég sokat dobott a hangján.
De szerintem van még benne, mert a PP kártyágoz is lineáris táplást ajánlanak.
Ezért szeretném inkább a DAC-ot külön táplálni.
Két jelölt szimpi nekem:
1. Aqvox (5V, 1A)
2. TeraDak Bladelius USB táp (5V, 3A)
Mindkettő jónak tűnik. Utóbbi talán jobb lehet. Még sosem hallottam egyiket sem.
Meghálálja. Pedig alapból is kiváló a hangja.
Érdekes dolog ez, többféle véleménnyel is találkoztam. Van aki kipróbált hozzá külső tápot, és úgy kevésbé tetszett neki a hangja, mint táp nélkül. Nyilván az sem mindegy, hogy milyen táppal párosítod. Csak azért kérdezem, mert nekem is ilyen Dacom van itthon, és ezen a "tuning" lehetőségen már én is elgondolkodtam, csak nem tudom milyen táppal lenne érdemes párosítani.
Aki ebben az ársávban keresgél DAC-ot, nyugodtan tegyen vele egy próbát, én nem ismerek ennél jobb ár/érték arányú holmit. Nemrég ostoba módon majdnem eladtam a sajátom, aztán néhány másik DAC meghallgatása után, mégis megmaradt, és ez nem véletlen...
- TomLeftiger
- Törzsvendég
- Értékelés: 496
Bladelius USB DAC
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Bladelius USB DAC
Ha nem, akkor marad és idővel kaphat egy tuningtápot.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Bladelius USB DAC
Szia! USB-s tovább lépés lesz? A kocka-hála neked- teszi a dolgát.
Meglátom, hogy egyáltalán kell-e valakinek ez. Ha nem, akkor marad és idővel kaphat egy tuningtápot.
Ha elmegy, akkor 2, max. 3 lehetséges úton tudok oldalra/előrelépni, amiből csak egy USB-s.
A kockán is agyalok, hogy eladjam, bár ahogy látom a szomszéd topikban, az sem kell nagyon senkinek.
Vagy csak beindult a nyári uborkaszezon.
Bladelius USB DAC
Az új ára: 95.000 Ft.
Szia! USB-s tovább lépés lesz? A kocka-hála neked- teszi a dolgát.
Bladelius USB DAC
Az új ára: 95.000 Ft.
Bladelius USB DAC
??
Még mindig jól jönne a több bemenet.
- Mézga Aladár
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 114
Bladelius USB DAC
Újra megnyitom, az ár változatlan, 1 hét kipróbálás játszik a vételár ellenében.
Bladelius USB DAC
Publikus az utód?
Kevés lett az egy bemenet, ezért más DAC-ra van szükségem. Van egy kiszemelt, de még bizonytalan vagyok.
- Mézga Aladár
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 114
Bladelius USB DAC
Eladó egy hibátlan, karcmentes, tökéletesen működő Bladelius USB DAC, dobozában, a hozzá való gyári pendrive-val, amin a Win driverek találhatóak. Mac OSX, Linux esetében nem kell.
Egy német kereskedőtől vettem 360 €-ért, aki Ausztráliából vette (ezt papírral tudom igazolni), amit Svédországban terveztek és Kaliforniában gyártottak. Szóval már bejárta a világot is.
Jelenleg Budapesten van, postázni, csomagként küldeni nem szeretém, inkább a személyes átadást preferálom.
XVII. vagy X. kerületben, Kőbánya-Kispest metró végállomáson gyakran előfordulok.
Ára: 100.000 Ft
Képek: