Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer N-30 network audio player

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
spaceboy75
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 115

Hozzászólás Szerző: spaceboy75 »

Milyen tuningot kapott? Köszi
Itt megtaláltok mindent...http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... 1lt/page-4

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Hozzászólás Szerző: audioline »

Milyen tuningot kapott? Köszi
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

spaceboy75
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 115

Hozzászólás Szerző: spaceboy75 »

Eladnám eme remek készüléket, nem rég vettem itt a fórumon Becy76-tól és annyira megbabonázott ez a formája a zenehallgatásnak, hogy tovább is lépnék.

Amíg a kiszemelt megvan, csak addig eladó.

Nagyon jó hangú készülék, hála a tunningnak amit kapott, tegnap összehallgattuk egy N-50-esel és jobbnak véltük.

Most viszont egy N-70-es kínálkozott jó áron és azt szeretném meglépni ha ezt sikerül eladni.

Annyit javítottam rajta mióta hozzám került, hogy az alja elég karcos volt, hát szétszedtem és lefényeztem, így már esztétikailag is gyönyörű. De a képek beszéljenek helyettem.

Ismétlem csak addig eladó, még a másik megvan , ha nem jön össze, akkor marad, mert nagyon jó hangú készülék.

Az ára Fix 75.000Ft, én is ennyiért vettem.

Futár is megoldható.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”