A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Egy Marantz CD-73 lejátszó javításához - átnézéshez keresnék Budapesten vagy környékén egy szakembert.
Ha valaki tud egy megbízható szakembert kérem üzenjen.
Előre is köszönöm!
Egy Marantz CD-73 lejátszó javításához - átnézéshez keresnék Budapesten vagy környékén egy szakembert.
Ha valaki tud egy megbízható szakembert kérem üzenjen.
Előre is köszönöm!
Keresem a csodára képes szakembert a Denon 2930 as DVD lejátszó fejbeállitásához.
Új fej, de egyes SACD lemezeket alkalomszerűen olvas be! Minden mást kitünően lejátszik.
Van egy olyan, hogy Rest switch - lehet, hogy az érzékeli a lemez bent létet
Ugyan azon a szalagkábelen kéne menni, mint az open-close-nak
Kapcsoló meg kábel kontakt esetleg
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Sziasztok!
Van egy régi Technics sl-pg 360 cd játszóm.Ha bekapcsolom és van benne cd akkor kiírja,hogy "no disc".De ha várok kb. fél órát,akkor gyönyörűen lejátsza.Már mindenféle tisztításon és motortesztelésen túl vagyok,mire rájöttem,hogy csak így működik.A tápkondik ránézésre jónak tűnnek.Szerintetek mi lehet a baj?
Clamping és pörgetés van? Ha nincs, akkor open és close állásjelző nem csak a drive uniton hanem a main board-on a csatlakozás
Igaz, annak nem kéne bemelegedés függőnek lenni, de hátha
Tápkondiknak szerintem nincs köze hozzá. Milyen motor teszt? Hibakódot nem ír ki?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Sziasztok!
Van egy régi Technics sl-pg 360 cd játszóm.Ha bekapcsolom és van benne cd akkor kiírja,hogy "no disc".De ha várok kb. fél órát,akkor gyönyörűen lejátsza.Már mindenféle tisztításon és motortesztelésen túl vagyok,mire rájöttem,hogy csak így működik.A tápkondik ránézésre jónak tűnnek.Szerintetek mi lehet a baj?
Kedves Fórumtársak!
“Megnémult” a NAD S500i lejátszóm: se az XLR, se az RCA analog output nem ad ki jelet.
Kérem írjon rám privátban, aki tudja hová forduljak.
Audio Linux | NAD S500i | Pink Faun DAC 2.32 | T+A PA 3000HV | Sonics Allegra | Synergistic Research | Gigawatt
tudna vki ajánlani egy cd lejátszó szerelő ezermestert?
az észlelt hibáim:
-egy albumon lejátszás közben egyszer biztos megáll, visszaáll az elejére
-start, stop gombra nem reagál csak sokadjára random szerűen
Szeretem ezt a Marantz-ot gondolkodtam veszek hozzá pót lézer fejet később..re de elbizonytalanodtam mert nem biztattak a külföldi rendelések-ben...(gagyi... felújított stb)
Ebben Sanyo SF-P101N van, nem egy ökör ára, ha rendelni kell és szerintem már az eredetit is Kínában csinálták, úgyhogy mindegy honnan rendelsz.
Szeretem ezt a Marantz-ot gondolkodtam veszek hozzá pót lézer fejet később..re de elbizonytalanodtam mert nem biztattak a külföldi rendelések-ben...(gagyi... felújított stb)
Sziasztok
Van egy marantz cd 5005...
Egyszer csak nem lehet a távirányító-val kezelni...érdekesség hogy,egy Reg IO hang erejét szabályoza ...Elemet cseréltem.
Valakinek valami vélemény?
Távirányító típusa RC002PMCD
Az elemcsere után szerintem a távon nyomj egy power majd egy cd gombot.
Képernyőfelvétel (195).png (85.46 KiB) Megtekintve 2954 alkalommal
Sziasztok
Van egy marantz cd 5005...
Egyszer csak nem lehet a távirányító-val kezelni...érdekesség hogy,egy Reg IO hang erejét szabályoza ...Elemet cseréltem.
Valakinek valami vélemény?
Távirányító típusa RC002PMCD