Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo 203 CFW
Re: Oppo 203 CFW
Igazad van de azért szebb a kép FHD anyagnál is!
De sok elérhető 4k anyag van ami magasan veri természetesen!
295.000 az ára
De sok elérhető 4k anyag van ami magasan veri természetesen!
295.000 az ára
azért azt tudni kell, hogy a nem 4K-s lejátszó és a 4K-s lejátszó a nem 4K-s tartalmakat közel egyformán játsza le.
Mivel a 4K-s tartalmak még nem túl elterjedtek, a TV műsorok világszerte még csak 1080p felbontásúak, a 4K-s műsorok méretre is tetemesek, jómagam is elkondolkoztam kell e egy ilyen értékű lejátszó a gyűjteményembe csak azért, hogy havonta egyszer megnézzek egy 4K-s műsort. Azok közül is azt érdemes megnézni ami látványos, és a felvétel készítői valamint a rendező tudatában volt annak, hogy egy 4K-s filmet készít, egy színpadi előadást felesleges 4K-ban felvenni, megnézni, szerintem.
Az OPPO 103D 105D 203 a nem 4K-s tartalmakat szinte ugyanolyan minőségben játszák le, de a 103D és a 105D nem tud mit kezdeni a 4K-val. Viszont az összes média elérhető 1080p-ben is és sokkal kevesebb helyet foglal.
Mivel a 4K-s tartalmak még nem túl elterjedtek, a TV műsorok világszerte még csak 1080p felbontásúak, a 4K-s műsorok méretre is tetemesek, jómagam is elkondolkoztam kell e egy ilyen értékű lejátszó a gyűjteményembe csak azért, hogy havonta egyszer megnézzek egy 4K-s műsort. Azok közül is azt érdemes megnézni ami látványos, és a felvétel készítői valamint a rendező tudatában volt annak, hogy egy 4K-s filmet készít, egy színpadi előadást felesleges 4K-ban felvenni, megnézni, szerintem.
Az OPPO 103D 105D 203 a nem 4K-s tartalmakat szinte ugyanolyan minőségben játszák le, de a 103D és a 105D nem tud mit kezdeni a 4K-val. Viszont az összes média elérhető 1080p-ben is és sokkal kevesebb helyet foglal.
BRG MK-27
Igen mondhatjuk így is!
Mindenesetre a lejátszó továbbra is eladó!
Mindenesetre a lejátszó továbbra is eladó!
Akkor te te visszafelé fejlödsz? Azért az nem általános, hogy az ember lecseréli a 4k vetítőjét egy fhd-re
Vagy nem hozott annyit a 4k? ( sajna nem tudom mit cseréltél mire) .

Vagy nem hozott annyit a 4k? ( sajna nem tudom mit cseréltél mire) .

"Az igazi barát szemből támad."
Mit nem értesz? Lecserélem a 4k vetítőm FHD-ra akkor minek tartsam meg a 4k lejátszót ha van egy tökéletes FHD lejátszóm?
Aha egyre jobban nem értem, de mindegy nem kell nekem mindent érteni sok sikert az eladáshoz

Tudom,h nehéz lesz beszerezni majd később
ha újra Oppot szeretnék de egyenlőre így döntöttem! De lehet igazad lesz!
ha újra Oppot szeretnék de egyenlőre így döntöttem! De lehet igazad lesz!
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Sztem egyáltalán nincs sok eladó 203-as! Sőt egyre kevesebb lesz!
Bevállt itthon nem a tudása miatt adom el!
Mindössze csak azért mert másik vetítőben gondolkozom amihez nincs szükség 4k tudásra!
Ahhoz jó lesz a régi lejátszóm!
Bevállt itthon nem a tudása miatt adom el!
Mindössze csak azért mert másik vetítőben gondolkozom amihez nincs szükség 4k tudásra!
Ahhoz jó lesz a régi lejátszóm!
Vajon miért van az, hogy nagyon sok 203-as van az apróban eladó? Miért csak kipróbálva volt, otthon nem vált be? Netán van jobb? Mert előbb utóbb lesz valami ami jobb mint az oppo ? A gyártók hamar felfedezők a piaci rést !
Bocsi az eladótól de mi készteti az embert arra, hogy el adjon egy vadonatúj lejátszót ami be sincs járatva , hova tovább?
Bocsi az eladótól de mi készteti az embert arra, hogy el adjon egy vadonatúj lejátszót ami be sincs járatva , hova tovább?
biztosan fujjolnak majd a leendő vevő jelöltek, de talán az audiocentrum kitartó magatartásának köszönhetően még mindig kapható az UDP 203 296 000.- forintért. Sajnos ez már a hivatalos oppodigital.com oldalon nem elérhető, és a nagyobb testvér 205 végképp kifújt. Ha tehát CFW-vel van ellátva az eszköz ami mint tudjuk 35 egység, úgy egy Július 2-.án vásárolt készülék ezen az áron már szinte ingyen van ! Bocs az értetlenkedésért, tényleg nem tudtam hova tenni az AC-t.
Nekem is van egy ugyanilyen 203-om, gondolkodtam, hogy eladom, de szakértő fórumtárs meggyőzött ne tegyem.
Nekem is van egy ugyanilyen 203-om, gondolkodtam, hogy eladom, de szakértő fórumtárs meggyőzött ne tegyem.
BRG MK-27
Audiocentrum
Hivatalos magyar forgalmazó
Hivatalos magyar forgalmazó
Oppo 203 CFW
Eladó július 3-án AC-ban vásárolt lejátszó!
CFW-vel ellátva úgyhogy mindent visz!
Csak kipróbálva lett azóta dobozában pihen!
Ára 300 e Ft
CFW-vel ellátva úgyhogy mindent visz!
Csak kipróbálva lett azóta dobozában pihen!
Ára 300 e Ft