Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Szia Firka
Hú ezzel az ajándék kábellel most beletetted a HiFi bogarat a fülembe
Annak a bogárnak ott a helye, az mozgatja a hifi világot... Februárban a kábel már külön kerül fel.
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Szia Firka
Hú ezzel az ajándék kábellel most beletetted a HiFi bogarat a fülembe
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Itt, az AVX-en januárban adok mellé ajándékba egy AudioQuest Evergreen 1 méteres IC kábelt is - dobozában, viszont a posta ezen felül értendő, a 40 ezerben nincs benne.
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Mivel egy másik topicban ezen CD játszóval példálózva bizonytalanságot okozott, hogy milyen kimenetei vannak, csatolom a friss képet róla.
Igen, van digit koax és két analóg RCA kimenete is...
Itt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2197330
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Az Arcam kikerült az állványból és talán lecsengtek a karácsonyi csomag mizériák, postázom is, ha szükséges, a posta benne van az árban.
- goodman
- V.I.P.

- Értékelés: 508
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Korrekt, informatív hirdetés.
UP!
Az eladó legalább ennyire korrekt és megbízható.
- Giorgio12
- V.I.P.

- Értékelés: 429
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Tetszett a hirdetés!
Bár nem vagyok potenciális vevő, valahogy így kell ezt csinálni!
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Amennyiben a képen látható rendszerről van szó, akkor én inkább azokat "illeszteném" valaki másnak a rendszerébe és a 8-as pörgetőhöz illesztenék egy ütősebb környezetet.
A NAD C356BEE teljesen jó erősítő a Castle Knight 5 mellé - ehhez az Arcam is teljesen jól illeszkedik, bár néha terjedelmesebbek a mélyek, mint igény lenne rá, de ez inkább szobaakusztika miatt van. A lényeg, hogy az angol vonalról elmozdulva a fülemnek, ízlésemnek kedvesebb AKM (Asahi Kasei) DAC vonalon megyek tovább. Nekem az jön be jobban hosszútávon.
És ez eldöntött, tehát ez a jövő vonala, nem a rendszert, hanem a CD-t cserélem.
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Amennyiben a képen látható rendszerről van szó, akkor én inkább azokat "illeszteném" valaki másnak a rendszerébe és a 8-as pörgetőhöz illesztenék egy ütősebb környezetet.
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Korrekt, informatív hirdetés.
UP!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
Arcam Alpha 8 Cd eladó
Nálam egy 8se pörög egy 9-es erőlködövel és hozzájuk képest még a sokszoros árú cuccokktól sem voltam a zeneiség/hallgathatóság szempontjából meghatódva, sőt...
Arcam Alpha 8 Cd eladó
ARCAM Alpha 8 CD eladó
„Feljebblépés” ill. rendszerbe megfelelőbb CD játszó/DAC beillesztése miatt eladó lett, saját távval, karcmentes külsővel. Az előlapon már gyárilag is halványabb a feliratozás, a képeken látszik, hogy néhány jelölés, szöveg bizonyos szögben már alig látszik, erre rásegít ugye az érdes felület is.
Működése rendben van, mivel nagyon sok írott CD-m van, találkoztam olyannal, amit nem olvasott, leginkább noname LightScribe-os lemezek voltak ezek. A jól megírt, akár 20 éves CD-ket is beolvassa, hiba nélkül lejátssza, több túlírt 81 perces válogatás is van köztük. Eddig összesen 8 lemez volt, amivel nem birkózott meg, a több mint 100-ból nem rossz arány. Gyárival eggyel sem volt gondja.
Hangzása világos, tiszta, dinamikus, erőteljes részletező.
Made in UK.
DAC:SM5864AP – SM5843APT
Lézer:KSS-240A
Kijelző fényereje hibátlan, szegmensek mind fénylenek…
A CD belseje, a fedél és az alaplap, ill. oldallap egyes részein öntapadós bitumen lapokkal rezgés csillapítva lett, ezt akár el is lehet távolítani, ha az új tulaj úgy kívánja. Erről képem nincs, de most nem is tudok készíteni, mert állványban és használatban van a játékos.
Sima hálózati kábelt adok hozzá, amivel most használom, az nem tartozék, ahogy az IC-k sem.
Leginkább személyes átvételnek örülnék, de fel is adhatom postán, ha lezajlik az ünnepi csomagláz.
Röviden:
Digital converter: SM5864AP, 1-bit PWM.
CD Mechanism: KSS-240A.
Frequency response: 20Hz to 20kHz.
Dynamic range: 96dB.
Signal to Noise Ratio: 100dB.
Total harmonic distortion: 0.01%.
Line output: 2.3V. Digital outputs: coaxial.
Dimensions: 430 x 290 x 85mm.
Weight: 4kg.
Ár: 40.000 HUF
Személyes átvétel, kipróbálás Mohácson, ill., átvétel Pécsen is lehetséges.