Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eversolo DMP- A6 Gen. 1 streamer-DAC
Re: Eversolo DMP- A6 Gen. 1 streamer-DAC
Gazdára lelt, köszönöm.
230.000. Ft az új ára
Köszönöm az értékes hozzászólás! (Y)
Tudja játszani a NAS-on lévő zenéket természetesen (nekem Qnap és Synology is rendben volt). Ráadásul nem csak média szerver által megosztottakat, hanem a natív könyvtárstruktúrát is látja. Ahogy a tulaj is írta, minden streaming szolgáltatást támogat. Érdekesség, hogy az Apple Musicot is, amit csak az Eversolo és a ROSE tud.
Azt hiszem a legegyszerűbb azt kijelenteni, hogy gyakorlatilag mindent tud ez a készülék, amit egy streamer tudhat.
Azt hiszem a legegyszerűbb azt kijelenteni, hogy gyakorlatilag mindent tud ez a készülék, amit egy streamer tudhat.
Nem láttam hogy írtál, ne haragudj!
Szerintem az össze létező zene streaming applikációt tudja.
A nassal kapcsolatban nem vagyok képbe, hogyan működik nála, én sosem használtam. Chatgpt biztos megmondja, hogy tudja-e.
Szerintem az össze létező zene streaming applikációt tudja.
A nassal kapcsolatban nem vagyok képbe, hogyan működik nála, én sosem használtam. Chatgpt biztos megmondja, hogy tudja-e.
Szia. Érdekelne a dac. Azt láttam a specifikacioknál, hogy csak wifin lehet elérni a hálozatot. A hálozatomon csücsülö nasomon levő zenéket le tudja játszani? Spoty-ról tud strimelni? mert egy régebbi leirásban nem láttam hogy tudná.
Eversolo DMP- A6 Gen. 1 streamer-DAC
Eladóvá vált Eversolo DMP- A6 Gen. 1 streamer-DAC készülékem, képeken látható állapotban, hibátlan működéssel.
Érdemes megnézni a független méréseket / teszteket az Eversolo készülékekről:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.44198/
Kategóriájában kiemelkedő mérésekkel rendelkeznek, és az egyik legjobb kezelhetőségű készülékek.
Dobozában, távirányítójával, tartozékaival együtt. Személyes átvétel és meghallgatás Soltvadkerten lehetséges. Csomagküldés oké, előre utalást követően, a vevő terhére és felelősségére.
Ára: 240.000. Ft
Érdemes megnézni a független méréseket / teszteket az Eversolo készülékekről:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.44198/
Kategóriájában kiemelkedő mérésekkel rendelkeznek, és az egyik legjobb kezelhetőségű készülékek.
Dobozában, távirányítójával, tartozékaival együtt. Személyes átvétel és meghallgatás Soltvadkerten lehetséges. Csomagküldés oké, előre utalást követően, a vevő terhére és felelősségére.
Ára: 240.000. Ft