Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio CXC v1
Re: Cambridge Audio CXC v1
Megvan még
Elküldtem privát üzenetben.
Üdvözlettel
Üdvözlettel
- Bernando70
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Üdv !
Telefonszámot kérhetek ?
Telefonszámot kérhetek ?
Az árát 75 ezer forintra csökkentem
Az árát 80 ezer forintra csökkentem
85 ezer forint
Legyen 90 ezer forint. Nagyjából ennyiért ment el itt nemrég egy enyhén szólva lelakott állapotú
100 ezer Ft személyesen, vagy 105 futárral.
-
attila123456789
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Üdvözlöm , mennyi idős a készülék ?
105 ezer forint, vagy 110 amiben benne van a futár szolgálat. (GLS)
Több csere megkeresést is kaptam. Köszönöm de nem szerenték cserélni semmire sem.
Kicsit még vágok az árból. Legyen 110 ezer forint ez a minden téren makulátlan készülék. Az én rendszeremből kikerült. Dobozában pihen és várja az új gazdáját.
Az árát csökkentem 115 ezer forintra.
Köszönöm a pontosítását igen cd transzport. Én egy Hegel h80al használom ami szintén eladó.nyekike írta: ↑2026.04.05., vas. 15:21Egyetlen megjegyzés: a gyári oldal szerint ez egy transzport, azaz nincs benne DAC, csak digitális jelet ad ki, DAC kell mögé (és persze erősítő meg hagnfalak), hogy megszólaljon. Transzportnak viszont nagyon jó az ár érték aránya. https://www.cambridgeaudio.com/row/en/p ... -fi/cx/cxc
Egyetlen megjegyzés: a gyári oldal szerint ez egy transzport, azaz nincs benne DAC, csak digitális jelet ad ki, DAC kell mögé (és persze erősítő meg hagnfalak), hogy megszólaljon. Transzportnak viszont nagyon jó az ár érték aránya. https://www.cambridgeaudio.com/row/en/p ... -fi/cx/cxc
Cambridge Audio CXC v1
Eladó tökéletesen újszerű állapotban lévő cd lejátszó. Doboza , minden tartozéka megvan. A készülék teljesen újszerű!
Ára 130 ezer forint. Velencei tó környékén található.
Ára 130 ezer forint. Velencei tó környékén található.