Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eversolo DMP A6
-
Mythos
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Re: Eversolo DMP A6
250.000 Huf
-
Mythos
- Nincs visszaút

Nem tudom mire gondolsz. :-) Nem vagyok profi fotós , egy üveg állványon van alulról megvilágitva ,max némi por van rajta. :-)
A tetején, jobb oldalt, mi történt?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
-
Mythos
- Nincs visszaút

Üdv,
A hirdetett DMP A6 nincs tuning, amit vettem a master edition -ben van tuning táp és biztosíték, de az ugye nem eladó :-)
A hirdetett DMP A6 nincs tuning, amit vettem a master edition -ben van tuning táp és biztosíték, de az ugye nem eladó :-)
-
Flusser
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Üdv,
mit jelent a zárójelben említett tuning?
További képeket kaphatok?
mit jelent a zárójelben említett tuning?
További képeket kaphatok?
-
Mythos
- Nincs visszaút

Eversolo DMP A6
Sziasztok
Eladó egy makulátlan állapotú Eversolo DMP A6, minden tartozékával, eredeti dupla dobozában, tovább lépés miatt ( tuningolt Master Edition ).
Budapesten lakik, postától a vevő felelősségére, nem zárkózom el, természetesen előre utalás után ( de ha én venném meg akkor inkább elmennék érte :-).
Ára 260 ezer Huf.
Eladó egy makulátlan állapotú Eversolo DMP A6, minden tartozékával, eredeti dupla dobozában, tovább lépés miatt ( tuningolt Master Edition ).
Budapesten lakik, postától a vevő felelősségére, nem zárkózom el, természetesen előre utalás után ( de ha én venném meg akkor inkább elmennék érte :-).
Ára 260 ezer Huf.