Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dual C844 flagship dupla sebességes magnó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Carlo_Ponte
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Re: Dual C844 flagship dupla sebességes magnó

Hozzászólás Szerző: Carlo_Ponte »

Elkelt :)
Soulines Kubrick (SME V, Kiseki Agate), M. Cotter Verion SUT Mark I, Allnic Audio H-5500, FLOW ONE dual mono, Chario Pegasus mk2

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6587

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Olavi írta:
2026.01.21., szer. 23:06
Sőt, szinte biztosra mondom, hogy szeretném megvásárolni a magnót amennyiben tényleg működik rendesen. Viszont én Miskolcon élet, valamelyik csomagküldő szolgálattal is megoldható lenne? Természetesen előre fizetnék. Köszi.
Intézzétek már ezt privátban, ha lehet.Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Olavi
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Olavi »

Sőt, szinte biztosra mondom, hogy szeretném megvásárolni a magnót amennyiben tényleg működik rendesen. Viszont én Miskolcon élet, valamelyik csomagküldő szolgálattal is megoldható lenne? Természetesen előre fizetnék. Köszi.

Olavi
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Olavi »

Szia, engem lehetséges, hogy érdekelne. Meg tudnád mondani, hogy milyen javítások történtek a magnón? Illetve te egyáltalán nem próbáltál vele felvenni? Köszönöm előre is. Üdv, Olavi

Carlo_Ponte
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Az árat módosítom: 200 ezer
Soulines Kubrick (SME V, Kiseki Agate), M. Cotter Verion SUT Mark I, Allnic Audio H-5500, FLOW ONE dual mono, Chario Pegasus mk2

Carlo_Ponte
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Magnósok, magnós hobbiba belevágni készülők, figyelem!

Egyéb hifis projekt miatt eladóvá vált a gyűjteményemből egy Dual C844 típusú magnó, mely tudtommal a márka csúcs magnója. Különlegessége, hogy dupla sebességgel is képes felvenni és lejátszani. A típusról linkelek egy videót, amiben részletesen be vannak mutatva a funkciók és a műszaki paraméterek:

https://youtu.be/r5zQ8SYbxFQ?si=_hYzimhdiwsdLTvx

Az adott példány szerintem jó műszaki és esztétikai állapotban van. Kb 2 éve szakember karban tartotta, beállította. Én csak lejátszásra használtam párszor.

Előnyei:
Kuriózum funkció: dupla sebesség, nem sok ilyen van…
Gyönyörű esztétika: pezsgő szín, vu meterek, színes fények… a fénykép nem adja vissza milyen baromi jól néz ki élőben
Masszív mechanikus kattanások minden gombnyomás után, itt te egy gépkezelő vagy, nem valami nyomi szoftvert nyomkodsz…

Adok hozzá két marék bontatlan kazit, hogy legyen mivel elindulni (amiket a képen látsz)

Budapesten és környékén átviszem szívesen, nálad kipróbálhatod vásárlás előtt.

A csomag ára 225 ezer forint.

Budapesten van.
Csatolmányok
IMG_2486.jpeg
IMG_2487.jpeg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”