Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vibavoice Gemini Tube - clone D/A converter

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1662

Re: Vibavoice Gemini Tube - clone D/A converter

Hozzászólás Szerző: viri »

Jött egy kérdés hogy ez milyen dacnak a klónja :D
Úgy érzem felnőtt egy újabb generáció :smile53:
Ezért a fiatalabbak kedvéért írom, hogy a Vibavoice egy létező magyar gyártó volt, (Szentgyörgyi László nevéhez köthető). Én úgy emlékszem hogy talán 2000 körültől kb a 2015-ig tevékenykedett. A Gemini tube-clone pedig a típusának a neve.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

viri
V.I.P.
V.I.P.

audioline írta:
2025.12.17., szer. 12:26
Évekig hallgattam ilyen Dac-ot. Akkumlátort is tartalmaz, automatikusan átkapcsol, ha érzékeli a jelet, de használható hagyományosan is, toroid trafós belső tápról. Akkuról kicsit nyugisabb, analógosabb hang, jobb a "fekete" háttér. A 1543 chipre jellemző megfogott, jó mélyekkel. Szerettem.

Sikeres eladást Viri! :smile32:
Köszi szépen a saját tapasztalatod megosztását!
Igen, ezt el is ífelejtettem írni, hogy automatikusan tölti az aksiját, és arról szól, vagy át lehet kapcsolni direktbe is.
Az egyik szobában használtam, egy kis logitech transport streamer volt a forrás. Aminek egyébként önmagában is egész vállalható hangja volt, viszont ezzel a dac-al sokkal teltebb analógosabb hangja lett. Gyakorlatilag egy másik liga lett, persze a kis rendszereken belül értendő. Szerintem komolyabb rendszerben is megállná a helyét. Ha kikötöttem, hogy eladjam, mert nagyon ritkán volt használva, már vékonyka kis digitális hangnak tűnt , ezért mindig maradt. De már évek óta megszűnt a logitech támogatása, nincs használatban az egész rendszer, így meghirdettem a részeit. Még egy jpw sonata is lesz felrakva :rolleyes:
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3207

Hozzászólás Szerző: audioline »

Évekig hallgattam ilyen Dac-ot. Akkumlátort is tartalmaz, automatikusan átkapcsol, ha érzékeli a jelet, de használható hagyományosan is, toroid trafós belső tápról. Akkuról kicsit nyugisabb, analógosabb hang, jobb a "fekete" háttér. A 1543 chipre jellemző megfogott, jó mélyekkel. Szerettem.

Sikeres eladást Viri! :smile32:
.

viri
V.I.P.
V.I.P.

Most sok jó cucc van fent a fórumon, ennek ellenére azt hittem hogy ennyiért pár nap alatt elfog kelni. Ne az olcsó ára szerint kategorizáld, tegyél vele próbát egy 5x-ös árú kínai csoda mellett, kiderülhet, hogy melyikkel lesz jobb ZENÉT hallgatni :D

Ui.: persze az usb hiánya akadály lehet, de tudok mellé adni 65eft ért egy xmos alapú nagyon jó minőségü usb/spdif convertert.

viri
V.I.P.
V.I.P.

Vibavoice Gemini Tube - clone D/A converter

Sziasztok!

Eladnám egy kb. 5 éve a tulajdonomban lévő Vibavoice DAC-omat. Alig használom már azt a rendszert, amiben ez zenélt, szerintem bőven megéri az árát, esetleg kipróba megoldható. A TDA philips chippeknek köszönhetően meleg, testesebb, analógos hangja van.

Ára: 99eft

Helyileg csepel sziget, vagy fox is megoldható.

Érdeklődni priviben, vagy tel.: 06húsz345nulla959
Csatolmányok
IMG_9856.JPG
IMG_9852.JPG
IMG_9849.JPG
IMG_9846.JPG
IMG_9844.JPG

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”