Köszönöm szépen a lehetőséget.
Gazdára is talált ismerősi körben.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Dacmagic Plus XLR
Re: Cambridge Audio Dacmagic Plus XLR
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
Re: Cambridge Audio Dacmagic Plus XLR
Üdv.
Érdekelne a Dacmagic.
Köszönöm
Balogh László
Érdekelne a Dacmagic.
Köszönöm
Balogh László
Cambridge Audio Dacmagic Plus XLR
Sziasztok!
Eladó lett egy Cambridge Audio Dacmagic Plus, a legendás Wolfson chipes DAC+fejhallgató erősítő. Sok bemenet, RCA és XLR kimenetek. A hangját ma is igen szerethetőnek, melegnek és analógosnak mondják. Én is nagy örömmel használtam, de rendszer átszervezés miatt feleslegessé vált. Jelenleg a legolcsóbb eladó XLR képes DAC, árát jóval felülmúló hanggal. Komoly, minőségi megépítettség, stabil működés. Win 11 alatt is tökéletesen működik a gyári driverrel. A készülék hibátlan, nagyon szép esztétikai állapotban van. Gyári szütyője és doboza is megvan.
Átvehető, meghallgatható személyesen Aszódon, vagy Pesten a Keletiben át tudom adni. Nagyon távolság esetén gondosan becsomagolva tudom postázni is.
Ára: 59e Ft.
Eladó lett egy Cambridge Audio Dacmagic Plus, a legendás Wolfson chipes DAC+fejhallgató erősítő. Sok bemenet, RCA és XLR kimenetek. A hangját ma is igen szerethetőnek, melegnek és analógosnak mondják. Én is nagy örömmel használtam, de rendszer átszervezés miatt feleslegessé vált. Jelenleg a legolcsóbb eladó XLR képes DAC, árát jóval felülmúló hanggal. Komoly, minőségi megépítettség, stabil működés. Win 11 alatt is tökéletesen működik a gyári driverrel. A készülék hibátlan, nagyon szép esztétikai állapotban van. Gyári szütyője és doboza is megvan.
Átvehető, meghallgatható személyesen Aszódon, vagy Pesten a Keletiben át tudom adni. Nagyon távolság esetén gondosan becsomagolva tudom postázni is.
Ára: 59e Ft.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c