Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Auralic Mini
100.000 Ft
Re: Auralic Mini
100.000 Ft
110.000 Ft
Re: Auralic Mini
110.000 Ft
Auralic Mini
Sziasztok!
Eladó a címben szereplő streamer.
Beszámítás útján került hozzám, sokat nem tudok mondani róla, nem az én világom a streamelés. Volt már korábban lényegesen drágább készülékem, így annyit tudok csak hozzáfűzni, hogy az árát nagyon megéri, de én maradnék inkább az analóg illetve CD vonalon.
A műanyaghoz hűen, szépen sárgult a teteje, a működése viszont hibátlan. Esztétikai okok miatt ami szerintem amúgy orvosolható, némi alku belefér. Kis és nagy táp is jár hozzá!
120.000 Ft
Szekszárd
+36303035764
Eladó a címben szereplő streamer.
Beszámítás útján került hozzám, sokat nem tudok mondani róla, nem az én világom a streamelés. Volt már korábban lényegesen drágább készülékem, így annyit tudok csak hozzáfűzni, hogy az árát nagyon megéri, de én maradnék inkább az analóg illetve CD vonalon.
A műanyaghoz hűen, szépen sárgult a teteje, a működése viszont hibátlan. Esztétikai okok miatt ami szerintem amúgy orvosolható, némi alku belefér. Kis és nagy táp is jár hozzá!
120.000 Ft
+36303035764