Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha wxc-50
Re: Yamaha wxc-50
Köszönöm a lehetőséget, a lejátszó elkelt.
Előre!
Sziasztok!
A kis Yamaha árát módosítom...
Újra gondolva, realizálva, de az állapotára tekintettel 70000 ft.
Köszönöm!
A kis Yamaha árát módosítom...
Újra gondolva, realizálva, de az állapotára tekintettel 70000 ft.
Köszönöm!
Yamaha wxc-50
Sziasztok!
Eladóvá vált a kis Yamahám. 2019-ben vettem itt a fórumon, azóta használom nagy megelégedéssel. Szerintem az elmúlt években rengeteg infó, teszt megjelent, így sok újdonsággal nem tudok szolgálni.Valóban egy nagyon jó, szerethető hangú készülék, sok funkcióval. Magam részéről Tidalt, Spotifyt, internet rádiót hallgattam, illetve usb-ről pár dsf fájlt...
Kicsit talán sajnálom is meghirdetni, de mintha újra zümmögne az a fránya bogár...
Állapotát tekintve nyugodtan írom, hogy makulátlan.
A talp, távirányító pihent a dobozban, a készülék karc, dohányfüst mentes.
Rendszerbe kötve meghallgatható Győrben.
A készülék ára: 85000 ft
Eladóvá vált a kis Yamahám. 2019-ben vettem itt a fórumon, azóta használom nagy megelégedéssel. Szerintem az elmúlt években rengeteg infó, teszt megjelent, így sok újdonsággal nem tudok szolgálni.Valóban egy nagyon jó, szerethető hangú készülék, sok funkcióval. Magam részéről Tidalt, Spotifyt, internet rádiót hallgattam, illetve usb-ről pár dsf fájlt...
Kicsit talán sajnálom is meghirdetni, de mintha újra zümmögne az a fránya bogár...
Állapotát tekintve nyugodtan írom, hogy makulátlan.
A talp, távirányító pihent a dobozban, a készülék karc, dohányfüst mentes.
Rendszerbe kötve meghallgatható Győrben.
A készülék ára: 85000 ft