Ki kell javítanom magam: csak most vettem észre, hogy nekem nem ugyanez van. Az enyém 8000 DAC, ez 8000 DAX.
A különbség "mindössze" annyi, hogy ez a készülék, amint azt az előlap jobb alsó sarkában lévő kis lámpa melletti felirat jelzi, a HDCD formátumot is felismeri!
Megismétlem: remek készülék, több digitális forrás bemenetválasztójának, afféle keverőpultjának is tökéletes! Én annak is használom.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiolab 8000Dax (dac)
Re: Audiolab 8000Dax (dac)
Utoljára pisti8327 ugrasztotta előre 2025.09.02., kedd 09:08-kor.
Köszönöm!Már egy olcsó cd játszó digit kimenetéről is nagyon jó hangot ad.És hogy érdemi infó is legyen! Csere is érdekel,sztereó erősítő,hangsugárzó kábel, értékegyeztetéssel.
Nem sok hasonló mennyiségű és minőségű szolgáltatást nyújtó DAC van a piacon. Ez még az első kiadás, korát messze meghaladó műszaki megoldásokkal, amibe minden földi jót belerakott a cég; a későbbieket már "lecsupaszította".
Nekem ugyanez van egy Audiolab 8000CDM futómű párjaként. Kristálytiszta, torzításmentes hang, a bemeneteken és a kimeneteken egyaránt. Ahogy mondani szokás, ennyiért ingyen van, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mennyire elszállt a használt hifi ára (is).....
Nekem ugyanez van egy Audiolab 8000CDM futómű párjaként. Kristálytiszta, torzításmentes hang, a bemeneteken és a kimeneteken egyaránt. Ahogy mondani szokás, ennyiért ingyen van, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mennyire elszállt a használt hifi ára (is).....
Audiolab 8000Dax (dac)
Eladó tökéletes műszaki és szép esztétikai állapotban lévő Audiolab dacom.Általánosan szépnek mondható,de az egyik élén és a hátulján festék lepattogások láthatók.Ezeket fotóztam.Optikai és koax bemenetei vannak.Az optikai bemenetek kis takarófülei hiányoznak,én már így vettem.Egy usb-spdif konverterrel számítógéppel is használható,a kissebb felbontás ellenére is nagyon zenei,analogos hangja van,megfelelő dinamikával.Kunszentmártonban található.Posta vagy fixpost csak előreutalás után lehatséges.Kecskemét,Szolnok,Békéscsaba környékére üzemanyag költség ellenében el tudom vinni. Ára:fix 120000ft