Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

iBasso DX180 DAP

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
szaki1001
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Re: iBasso DX180 DAP

Hozzászólás Szerző: szaki1001 »

150 000.-Ft

Ez valóban egy jó ár egy három hónapos makulátlan készülékért. Nem, lentebb nem fog menni az ár, még, ha meg is marad a családnak.

Ne szalaszd el! Ez az ár már nem tartalmazza a csomagküldést!
Csak telefonon keress.

szaki1001
Nincs visszaút
Nincs visszaút

160 000.-

szaki1001
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Úgy döntöttem, hogy még adok egy nagyobb kedvezményt. A DAP olyan, mint ha most csomagoltad volna ki, ezért szerintem az ár nagyon jó.

Új ára: 165 000.-Ft

szaki1001
Nincs visszaút
Nincs visszaút

iBasso DX180 DAP

Feljebb lépés miatt (hifi bogár) eladó a mindössze két és fél hónapos iBasso DX180 DAP-om.

A készüléket minden tartozékával, eredeti dobozában kínálom. Természetesen teljesen karc és szöszmentes, gyári állapotú, a szobát nem hagyta el. Kezdettől fogva a hozzá adott tokkal használtam, valamint tettem rá üvegfóliát. Az eredeti fóliái is meg vannak.

Ha a tesztekben, független felhasználói tesztekben utána olvasol, leírják, hogy az árát jóval meghaladó hangminőséggel rendelkezik. Igazolom, a CS DAC-oknak (4 darab) köszönhetően enyhén meleg hangú, nagyon tiszta közép és magasakkal, valamint ütős, rétegzett basszussal rendelkezik. A leírásokban szerepel, hogy mennyire sokoldalú, mi mindent tud, ezért ezt nem részletezem. Olvass utána!

Ára: 175 000.-Ft

Átvehető Kisteleken, vagy csomagküldés előre utalás után. Az árban a csomagküldés benne van. Sok mindent adtam már el, soha nem volt probléma! Ez fontos.

Érdeklődni elsősorban telefonon: 70-313 3776 késő este is.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”