150 000.-Ft
Ez valóban egy jó ár egy három hónapos makulátlan készülékért. Nem, lentebb nem fog menni az ár, még, ha meg is marad a családnak.
Ne szalaszd el! Ez az ár már nem tartalmazza a csomagküldést!
Csak telefonon keress.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
iBasso DX180 DAP
-
szaki1001
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
Re: iBasso DX180 DAP
160 000.-
-
szaki1001
- Nincs visszaút

Re: iBasso DX180 DAP
Úgy döntöttem, hogy még adok egy nagyobb kedvezményt. A DAP olyan, mint ha most csomagoltad volna ki, ezért szerintem az ár nagyon jó.
Új ára: 165 000.-Ft
Új ára: 165 000.-Ft
-
szaki1001
- Nincs visszaút

iBasso DX180 DAP
Feljebb lépés miatt (hifi bogár) eladó a mindössze két és fél hónapos iBasso DX180 DAP-om.
A készüléket minden tartozékával, eredeti dobozában kínálom. Természetesen teljesen karc és szöszmentes, gyári állapotú, a szobát nem hagyta el. Kezdettől fogva a hozzá adott tokkal használtam, valamint tettem rá üvegfóliát. Az eredeti fóliái is meg vannak.
Ha a tesztekben, független felhasználói tesztekben utána olvasol, leírják, hogy az árát jóval meghaladó hangminőséggel rendelkezik. Igazolom, a CS DAC-oknak (4 darab) köszönhetően enyhén meleg hangú, nagyon tiszta közép és magasakkal, valamint ütős, rétegzett basszussal rendelkezik. A leírásokban szerepel, hogy mennyire sokoldalú, mi mindent tud, ezért ezt nem részletezem. Olvass utána!
Ára: 175 000.-Ft
Átvehető Kisteleken, vagy csomagküldés előre utalás után. Az árban a csomagküldés benne van. Sok mindent adtam már el, soha nem volt probléma! Ez fontos.
Érdeklődni elsősorban telefonon: 70-313 3776 késő este is.
A készüléket minden tartozékával, eredeti dobozában kínálom. Természetesen teljesen karc és szöszmentes, gyári állapotú, a szobát nem hagyta el. Kezdettől fogva a hozzá adott tokkal használtam, valamint tettem rá üvegfóliát. Az eredeti fóliái is meg vannak.
Ha a tesztekben, független felhasználói tesztekben utána olvasol, leírják, hogy az árát jóval meghaladó hangminőséggel rendelkezik. Igazolom, a CS DAC-oknak (4 darab) köszönhetően enyhén meleg hangú, nagyon tiszta közép és magasakkal, valamint ütős, rétegzett basszussal rendelkezik. A leírásokban szerepel, hogy mennyire sokoldalú, mi mindent tud, ezért ezt nem részletezem. Olvass utána!
Ára: 175 000.-Ft
Átvehető Kisteleken, vagy csomagküldés előre utalás után. Az árban a csomagküldés benne van. Sok mindent adtam már el, soha nem volt probléma! Ez fontos.
Érdeklődni elsősorban telefonon: 70-313 3776 késő este is.