Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips CD 930
Re: Philips CD 930
Fel.
Re: Philips CD 930
Fel.
Philips CD 930
Sziasztok!
Eladó a legendás hangú Philips CD 930 futómű, ill. CD lejátszó. Digitális, vagy sztereó analóg kimenetet is tud tud adni, így akár külső DAC nélkül is használható. Nem tuningolt, gyári verzió. Állapota kifejezetten szép, de nem új készülék, igyekeztem az apróságokat lefotózni.
Gyári távirányító és többnyelvű felhasználói útmutató jár hozzá.
Ára: 80e forint. Helyileg Kerepesen, vagy Budapest XIII. kerületben átvehető, a vevő terhére és felelősségére futárral is tudom küldeni. Csere, beszámítás most köszönöm, nem érdekel.
Tel: +36209299365
Eladó a legendás hangú Philips CD 930 futómű, ill. CD lejátszó. Digitális, vagy sztereó analóg kimenetet is tud tud adni, így akár külső DAC nélkül is használható. Nem tuningolt, gyári verzió. Állapota kifejezetten szép, de nem új készülék, igyekeztem az apróságokat lefotózni.
Gyári távirányító és többnyelvű felhasználói útmutató jár hozzá.
Ára: 80e forint. Helyileg Kerepesen, vagy Budapest XIII. kerületben átvehető, a vevő terhére és felelősségére futárral is tudom küldeni. Csere, beszámítás most köszönöm, nem érdekel.
Tel: +36209299365