Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fiio K9 Pro (AKM)
Re: Fiio K9 Pro (AKM)
Sok üzenetet kapok, hogy cserébe beszámítok e?!
Sajnos csere nem érdekel, nem használom ki és most más projekt van előtérben. Ezért szeretném eladni az oldalon hirdetett cuccokat.
Köszönöm az érdeklődést.
Sajnos csere nem érdekel, nem használom ki és most más projekt van előtérben. Ezért szeretném eladni az oldalon hirdetett cuccokat.
Köszönöm az érdeklődést.
160eFt.
Még megvan. Értelmes ajánlatoakt is meghallgatok
Új képek! Ezért az árért már tényleg ajandek!
Dobozában várja új gazdáját. ( bár a képeken meg nincs benne, de oda került
)
Dobozában várja új gazdáját. ( bár a képeken meg nincs benne, de oda került

Még eladó
Igény szerint tudok hozza adni egy VIABLUE KR-2 USB A-B 2m- és Kábelt
Ár megegyezés szerint
Ár megegyezés szerint
160eFt
Eladni szeretném, nem árulni. Ezért legyen az ára 170eFt
Ennél jobb vétel nem lesz. Foxposttal is tudom küldeni Előre utalás után.
Köszönöm
Ennél jobb vétel nem lesz. Foxposttal is tudom küldeni Előre utalás után.
Köszönöm
190eFt- ért vihető
200eFt- ért vihető.
210eFt - ért vihető
Fiio K9 Pro (AKM)
Szeretném eladni kihasználatlanság miatt, Fiio K9 Pro (AKM)- fejhallgató erősítőmet
Keveset használtam, nem használtam ki a tudását, ezért is válok meg tőle. (esetleg, akit érdekel eladó a vele használt Sennheiser HD660s- fejhallgató)
Használtan vásároltam én is, garancia már nincsen hozzá.Természetesen minden tartozéka, doboza megvan hozzá. Tökéletes állapotban. Ritkaság az AKM chipes verzió...
Később lesznek képek is.
Helyileg a Dunakanyarban, Szentendrén vagy megbeszélés után akár Pesten ( 3, 4, 13. kerületben) is átvehető.
Előre utalás után akár Foxposttal is tudom küldeni.
Érdeklődni privátban vagy a +36Telekom42hét52nulla3 -as telefonszámon lehet.
Ár:
220 ezer Ft
Keveset használtam, nem használtam ki a tudását, ezért is válok meg tőle. (esetleg, akit érdekel eladó a vele használt Sennheiser HD660s- fejhallgató)
Használtan vásároltam én is, garancia már nincsen hozzá.Természetesen minden tartozéka, doboza megvan hozzá. Tökéletes állapotban. Ritkaság az AKM chipes verzió...
Később lesznek képek is.
Helyileg a Dunakanyarban, Szentendrén vagy megbeszélés után akár Pesten ( 3, 4, 13. kerületben) is átvehető.
Előre utalás után akár Foxposttal is tudom küldeni.
Érdeklődni privátban vagy a +36Telekom42hét52nulla3 -as telefonszámon lehet.
Ár:
220 ezer Ft