Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lab12 DAC1 SE
Re: Lab12 SE DAC
425 a vége ennek a kiváló hangú csöves dacnak. Ennyiért a felára gyári lábbal már lopásnak számít.:)
Amúgy a pontos megnevezése Lab12 Dac1 SE, amit a címben sikeresen elszexuáltam…….
Amúgy a pontos megnevezése Lab12 Dac1 SE, amit a címben sikeresen elszexuáltam…….
A plusz költséges, extra lábbal legyen 440 az ára.
Azért ez egy nagyszerű, nagyon analógos - de nem döglött -hangú dac, amit egy jobb csővel kiválóan lehet hangolni (Valvo, Amperex). És szerintem ebben a színben sokkal szebb, mint feketében, de ez szubjektív. Van, aki a vöröset, van, aki a szőkét, stb szereti…….:)
Azért ez egy nagyszerű, nagyon analógos - de nem döglött -hangú dac, amit egy jobb csővel kiválóan lehet hangolni (Valvo, Amperex). És szerintem ebben a színben sokkal szebb, mint feketében, de ez szubjektív. Van, aki a vöröset, van, aki a szőkét, stb szereti…….:)
Hófehérke 7 törpével, pontosabban ez nyolc Philips TDA 1543 nos chip-el párosodik.:)
Némi alku belefér, mint a Karib-tenger kalózaiban.
Némi alku belefér, mint a Karib-tenger kalózaiban.
Csak a szék tükröződik, nem feláras a minta.:)
Ez egy színes - fehér, fekete - csöves - koldult az út szélén - dac. Nagyon szerethető, meleg hang. Persze a Pride….. No nem úgy meleg!
Néhány fotó. Az ár pluszos “lábát” is próbáltam fotózni, de eldugta.
Néhány fotó. Az ár pluszos “lábát” is próbáltam fotózni, de eldugta.
Re: Lab12 SE
Bocsánat! Budapestre alkalmasint szoktam menni. Oda vagy Bp környékére, előzetes egyeztetést követően ingyen el tudom vinni. Meghallgatni nálam lehet.
Köszönöm, hogy elolvastad!:)
Köszönöm, hogy elolvastad!:)
Lab12 DAC1 SE
Eladó a címben szereplő dac. Fehér előlap, hibátlan állapot és működés. Adatokkal nem húzom az olvasó idegeit, aki kíváncsi, mindent megtalál róla a neten.
Extra: egzotikus fa láb - kúp és alátét -, amit a gyártónál plusz pénzért lehetett hozzá rendelni.
Ár 450.000,- ft. Csere-bere nem, mivel az utód már itt zenél, de meg kell hagyni, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel többe fájt ez nekem.:(
Lakik: Ludányhalásziban.
Elértek a 06/30/424-0133-as telószámon.
Extra: egzotikus fa láb - kúp és alátét -, amit a gyártónál plusz pénzért lehetett hozzá rendelni.
Ár 450.000,- ft. Csere-bere nem, mivel az utód már itt zenél, de meg kell hagyni, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel többe fájt ez nekem.:(
Lakik: Ludányhalásziban.
Elértek a 06/30/424-0133-as telószámon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.05.31., szomb. 12:52-kor.
Ok: helyesbítés
Ok: helyesbítés