A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Win10 problémát jó eséllyel megoldja az eszköz firmware upgrade-je. Van fent van a CA oldalán vagy mail-ben kérni kell.
Egész pontosan ide van kirakva:
DacMagic 100
The firmware upgrade file will only be needed if the unit was manufactured before 2014.
Available documents
DacMagic 100 upgrade file https://www.cambridgeaudio.com/row/en/driver-updates
De gondolom, hogy ez a készülék már elkelt azóta, csak nem lett lezárva a hirdetés.
Nagybátyám kérésére eladó ez az ár/érték arányban kiváló hangú DAC. Sokan visszaváltanak rá, mert a Wolfson WM8742 chip világát keresik a kazalnyi Realtek-megoldás hangja helyett. Szerintem ez nem véletlen.
Azért ennyi az ára, mert az USB bemeneten a win10 a driver letöltése után is ismeretlen eszköznek mondja. Én nem tudtam zöld ágra vergődni vele, talán a következő felhasználó. Egyébként tökéletesen működik. Előnye még a két koaxiális digitális bemenet, az egy optikai mellett.
Személyes átvétel: XI. kerület, Savoya Parktól pár percre.
35.000,-
Csatolmányok
1000011058.jpg (33.84 KiB) Megtekintve 523 alkalommal
1000011056.jpg (36.52 KiB) Megtekintve 523 alkalommal
1000011057 (1).jpg (44.87 KiB) Megtekintve 523 alkalommal