Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Silent Angel Bremen B1 Streamer
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Re: Silent Angel Bremen B1 Streamer
Egy szimpatikus zenebarátot szórakoztat tovább!
-
- Újonc fórumos
Egyenlőre jegelem.
-
- Újonc fórumos
Kis szervezéssel Budapesten, az Örs vezér tér közelében is meg lehet nézni.
iagainsti
-
- Újonc fórumos
Szia!
Ha az MQA-ra gondolasz, azt szerintem nem tudja. Igazából vagy a rendszerem, vagy a hallásom nem is nagyon érezte ennek hiányát, igy nem is figyeltem erre. De nem találtam a specifikációk között sem.
Ha az MQA-ra gondolasz, azt szerintem nem tudja. Igazából vagy a rendszerem, vagy a hallásom nem is nagyon érezte ennek hiányát, igy nem is figyeltem erre. De nem találtam a specifikációk között sem.
Szia! Tidal eseténe a nagyfelbontású zenéket nem tudja lejátszani csak a High azaz a CD minőséget?
iagainsti
-
- Újonc fórumos
Silent Angel Bremen B1 Streamer
Eladó hibátlan állapotú Silent Angel Bremen B1 streamer, gyári dobozában tartozékaival. Igény szerint kipróbálható Tiszafüreden!
Belépés a nagyfelbontású zenehallgatás világába. Árkategóriában valóban remek hangú, kellően részletező zenelejátszó. Nem utolsó szempont VitOS Lite mobilalkalmazás segítségével kezelhetősége egyszerű, és stabilan működik, ami nem minden forrásról mondható el.
Támogatott alkalmazások: Tidal Connect, Qobuz, Spotify Connect, Airplay, Amazon Music, Deezer, Napster, Tune-in radio, Sound Machine, lejátszás NAS-ról DLNA-val.
Lejátszható formátumok – AAC, AIFF, ALAC, APE, CUE files, DSD(DSF, DFF), FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WAV64, WMA
- Támogatott felbontás – DSD 11.2M (DSD256), DSD 5.6M (DSD128), PCM 384KHz, PCM 768KHz
2 magos, 1,2 GHz-es ARM Cortex-A7 CPU, fejlett áramkörök kiváló minőségű alkatrészekkel.
Utólag tuningolható küldő DAC-al, vagy akár lineáris tápegységgel.
Ár: 150.000.-Ft
Belépés a nagyfelbontású zenehallgatás világába. Árkategóriában valóban remek hangú, kellően részletező zenelejátszó. Nem utolsó szempont VitOS Lite mobilalkalmazás segítségével kezelhetősége egyszerű, és stabilan működik, ami nem minden forrásról mondható el.
Támogatott alkalmazások: Tidal Connect, Qobuz, Spotify Connect, Airplay, Amazon Music, Deezer, Napster, Tune-in radio, Sound Machine, lejátszás NAS-ról DLNA-val.
Lejátszható formátumok – AAC, AIFF, ALAC, APE, CUE files, DSD(DSF, DFF), FLAC, M4A, MP3, OGG, WAV, WAV64, WMA
- Támogatott felbontás – DSD 11.2M (DSD256), DSD 5.6M (DSD128), PCM 384KHz, PCM 768KHz
2 magos, 1,2 GHz-es ARM Cortex-A7 CPU, fejlett áramkörök kiváló minőségű alkatrészekkel.
Utólag tuningolható küldő DAC-al, vagy akár lineáris tápegységgel.
Ár: 150.000.-Ft