A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A döntés eredménye, hogy a Duo4K marad.
Azaz, a hírdetés tárgya, a D1, egy kedves fórumtársnak, hó végéig jegelve. (sajnos szó szerint, láttátok volna a tanyát, hogy nézett ki ma reggel )
A hétvégi gondolkodáshoz egyenlőre jegelnem kell.
Úgy néz ki, mindkét Dune-re lenne érdeklődő ismerős, el kell döntenem, melyik menjen, vagy mindkettő menjen, vagy mindkettő maradjon.
De jó látni ilyen szép gyári állapotban megőrzött példányt.
Nekem is volt régen, én is hasonlóképpen szerettem. Az a kijelző a maga korában igazi ritkaság volt, tényleg jól olvasható és informatív. Ha nem kell 4K felesleges drágább lejátszó egy átlagos rendszerbe. A borítók kezelést meg megoldja ügyesen egy JaDIS program.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Ezek a Dune-k még nagyon jó minőségben készültek, 15 évesen is jól használhatók.
Én zenelejátszásra használtam, nem kell tv-t/projektort kapcsolni, hogy mappákból kiválasszam elindítsa az ember a kívánt albumokat. Természetesen, akinek a 1080p minősége megfelel (nekem még mindig tökéletesen elég), annak mozira is tökély.
A hang minőségről annyit írnék, hogy a Sabre Dac-os Dune HD Duo4K váltotta, de annak ellenére, hogy ebben nincs semmi különös referencia Dac, nem vall szégyent. Lehet, hogy a Duo 4K-t is felteszem, amelyik hamarabb megy, az megy, másik marad, ezzel a D1-el is elvoltam.
Tetején találhatók hajszálkarcok, egyébként rendben van az állapota. Távja is szép, ahhoz képest, hogy ezen a szérián volt a ragacsosan bomló gumihatású bevonat. A távja működik, de a középső gombok kicsit nehezebben érzékelnek. Amikor vettem, egy műszerész kitakarította, sokat javított rajta, de 2év alatt megint nehezebben érzékel, pedig becsomagolva használom minden távom, por/pára nem éri.
20.000,- Ft, személyesen Kecskemét, vagy Foxpost, Packeta küldés működhet, díja ellenében.