Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio 752 Bd silver cfw
Re: Cambridge Audio 752 Bd silver cfw
Elkelt, köszönöm a lehetőség.
Cambridge Audio 752 Bd silver cfw
Eladó Cambridge Audio 752 silver BD lejátszó dobozában, minden tartozékával, CFW-vel, ezüst színben.
Eladás oka kihasználatlanság. Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. Én sokáig azért tartottam meg, mert szoftveresen rajta van a youtube, és gyönyörűen szólnak a HQ youtube klippek, zenék. Persze iso, sacd, dvd audio másolt formában is tökéletes.
Csere érdekelhet audiofil minőségű xlr kábelre. Nagykőrösön személyesen is megtekinthető, posta előreutalást követően.
Irányár 200000 ft.
Eladás oka kihasználatlanság. Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. Én sokáig azért tartottam meg, mert szoftveresen rajta van a youtube, és gyönyörűen szólnak a HQ youtube klippek, zenék. Persze iso, sacd, dvd audio másolt formában is tökéletes.
Csere érdekelhet audiofil minőségű xlr kábelre. Nagykőrösön személyesen is megtekinthető, posta előreutalást követően.
Irányár 200000 ft.