Köszönöm a lehetőséget!
Elkelt!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Auralic Aries Mini
Auralic Aries Mini
Sziasztok!
Eladó lett a streamerem, Tmp külső táppal, ami sokat javít a hangján. Adom hozzá a gyári tápot is.
Én futóműnek használtam. Elég sok alkalmazást kezel (AirPlay2, Tidal Connect, Spotify Connect, Roon Ready, uPnP), lehet bővíteni merevlemezzel is.
Belső Dac-ja is jó hangú. Wifin keresztül is szuperül működik, egyszóval jó kis készülék!
Helyileg Szeged mellett Maroslelén Meghallgatható.
Bármi kérdés lenne, privát üzenetben vagy 06309866603 telefon számon szívesen válaszolok.
Ára 140 ezer forint.
![Kép]()
Eladó lett a streamerem, Tmp külső táppal, ami sokat javít a hangján. Adom hozzá a gyári tápot is.
Én futóműnek használtam. Elég sok alkalmazást kezel (AirPlay2, Tidal Connect, Spotify Connect, Roon Ready, uPnP), lehet bővíteni merevlemezzel is.
Belső Dac-ja is jó hangú. Wifin keresztül is szuperül működik, egyszóval jó kis készülék!
Helyileg Szeged mellett Maroslelén Meghallgatható.
Bármi kérdés lenne, privát üzenetben vagy 06309866603 telefon számon szívesen válaszolok.
Ára 140 ezer forint.