Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dune HD Homatics Box R 4K

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 254

Re: Dune HD Homatics Box R 4K

Hozzászólás Szerző: vkz »

Elkelt

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó

Ígért képek.
Csatolmányok
IMG_7571.jpeg
IMG_7570.jpeg
IMG_7569.jpeg
IMG_7568.jpeg
IMG_7567.jpeg

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó

Működik rajta, nem tudok róla hogy fizetős lenne, vagy lejárna valamikor.
Itt sem írnak semmit:
https://lejatszo.hu/?t=dune-hd-homatics-box-r-4k-plus

zazie99
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: zazie99 »

Érddeklődnék, hogy a Dune felület ezen a modellen fizetős már vagy lesz valamikor - meddig jó rajta a Dune szolgáltatás?
Acoustic Solid Classic Wood lemezjátszó, Pro-Ject Phono Box RS, Auralic Aries streamer, Lindemann Musicbook 20 Lindemann Musicbook 55 végfok, Elac BS 263... És a ZENE!!! 

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó

Dune HD Homatics Box R 4K

Eladó hosszúnevű Dune lejátszó.
Nincs 1 éves. Ez tudja a streaming szolgáltatókat plusz Dune felületen a media lejátszást. Ilyet kerestem, nekem nem jött be hosszú távon, leírom miért.
Nincs házimozi rendszerem, nincs HDMI Arc bementem DAC-om. A jelenlegi zene lejátszó (DMP-A6) egy optikai és egy coax bemenettel rendelkezik. Az optikai kell a TV-nek, mert kell. :smile29: Ezen meg nincs coax, így egyszerre nem tudom a kettőt használni. Amikor megvettem az volt a lényeg hogy egy Apple TV+t streaming és egy Popcorn-t mint hálózati lejátszót leváltson. Megtette. Elég jól. De a bemeneten elfogyása (korábbi dac esetében nem vol gond), illetve a feljebb lépés miatt ismét két dobozra kellett váltanom. Apple TV + Zidoo lejátszó. Többszörös költség, több doboz, magasabb szint. De aki egyben szeretné megoldani, szerintem teljesen jó cucc. Nem fagyott le, gyors, szerintem jó a felülete, szóval egyáltalán nem rossz. Android TV, ezen rendesen működnek a streaming szolgáltatók, a többi Dune (kivéve a Premier 4K Pro-t, ami ugyanez a hardver csak más doboz) esetében nem (és egyik Zidoo+n sem). Plusz ezen a hálózati lejátszás is megoldott, az Apple TV esetében előfizetéses szoftver kell (és nálam volt hogy az is szaggatott, ez nem).
Szóval jó cucc, de (ismét) továbbléptem.

Ára 50.000 Ft
Helyileg: Mogyoród, de járok Budapesten is.
Foxpost megoldom ha kell.

Képek a jelenlegi fényviszonyok között nem lehetségesek, majd pótolom.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”