Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WiiM Pro + MZ/X táp
- vkz
- Fórumlakó

- Értékelés: 255
Re: WiiM Pro + MZ/X táp
A nagy érdeklődésben közben elkelt.
- vkz
- Fórumlakó

Nem nem volt jobb, de nem bántóan rosszabb. Más hang, a Femto azért kifinomultabb, ez kicsit hifisebb, élénkebb. Van aki ég és föld viszonylatban beszélne róla, szerintem nem ilyen drámai a különbség.
Többieknek megy privát.
Szia!
Engem csak a táp érdekel. Írtam emailt.
Engem csak a táp érdekel. Írtam emailt.
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2579
Bakker eltűnt az üzenetem
Szóval nekem is ez van, csak TMP táppal, én is ideiglenes megoldásnak szántam, nálam Auralic Minit váltott, nagy gyári táppal, és egyelőre nálam is marad addig, amíg nem váltja le egy nagyobb egybe’ dac/streamer.
Ízlés dolga, de szerintem meglepően komoly szintig versenyképes, de csak futóműként, mert a dacja eléggé alap. Bridge módban viszont ajánlott vétel, és bátran szabad/érdemes drága kábellel is kiszolgálni, mert meghálálja.
A koax csatija süllyesztett, erre figyelni kell, de a normál dugóknak nem gond.
Ha jól értelmezem, akkor ugyan azzal a külső dakkal a Wiim pro jobban szólt mint az Auralic.
- vkz
- Fórumlakó

WiiM Pro + MZ/X táp
Eladó WiiM Pro (én vettem kb egy éve) saját dobozában, bontatlan tartozékokkal. Az MZ/X táppal használtam. Azon rövid kábellel USB-C csatlakozó van. Nem kell mondanom mennyit dob rajta a telefontöltőhöz képest, sokan elmondták már.
Ez így külső dac-al használva váltott egy Auralic Femto-t -gondoltam átmenetileg- aztán kb egy év lett. Először csak amolyan gyors megoldásként tekintettem rá, de annyira nem rossz, hogy ha nem szervezek át kb mindent akkor maradhatott volna.
Helyileg: Mogyoród
Ellenérték: 85000 Ft
Foxpost megoldható ha muszáj
Képek:
Ez így külső dac-al használva váltott egy Auralic Femto-t -gondoltam átmenetileg- aztán kb egy év lett. Először csak amolyan gyors megoldásként tekintettem rá, de annyira nem rossz, hogy ha nem szervezek át kb mindent akkor maradhatott volna.
Helyileg: Mogyoród
Ellenérték: 85000 Ft
Foxpost megoldható ha muszáj
Képek: