Hali!
Oké, Postapontra, vagy Posta csomagautomatába mehet!
Ákos

Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	Dune HD Solo Lite
Re: Dune HD Solo Lite
Erősítő: Anthem MRX1120, frontok: Monitor Audio Gold 300, center: Monitor Audio Gold C350, sorroundok: 4x Monitor Audio Silver FX, atmos: 4x Monitor Audio MR1, sub: 2x JL Audio E112, projektor: Sony VPL-XW7000ES, vászon: Screenline Amleto 350x197 cm
						- 
				pynkstyle
- Isten Hozott! :) 
- Értékelés: 0
Re: Dune HD Solo Lite
Hello! 25.000 posta pontra vagy foxpost ?

Dune HD Solo Lite
Üdv mindenkinek!
Eladóvá vált a címben szereplő lejátszóm, tartalék volt, de nem őrizgetem tovább.
A képen látható tartozékok vannak hozzá.
Postapontra, Posta csomagautomatába küldöm, ez benne van az árban. Egyéb futár feláras. Helyileg Debrecenben van, de pl. Pestre fel tudom juttatni.
Ára: 27.000 Ft

Eladóvá vált a címben szereplő lejátszóm, tartalék volt, de nem őrizgetem tovább.
A képen látható tartozékok vannak hozzá.
Postapontra, Posta csomagautomatába küldöm, ez benne van az árban. Egyéb futár feláras. Helyileg Debrecenben van, de pl. Pestre fel tudom juttatni.
Ára: 27.000 Ft
Erősítő: Anthem MRX1120, frontok: Monitor Audio Gold 300, center: Monitor Audio Gold C350, sorroundok: 4x Monitor Audio Silver FX, atmos: 4x Monitor Audio MR1, sub: 2x JL Audio E112, projektor: Sony VPL-XW7000ES, vászon: Screenline Amleto 350x197 cm