Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Rega Dac

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
wasiliy888
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 156

Re: Rega Dac

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

Stereophile írta:
2024.10.09., szer. 09:23
Külön öröm a négy + 1 bemenet. (2 db S/PDIF, 2db koax, 1db USB)
Szorosan nem tartozik ide, meg aki utánanéz (fotó) úgy is látja. De nyilván az optikára gondolhattál, ami viszont nem s/pdif, hanem toslink szabványnak megfelelő csatlakozó. Ez utóbbi a toshiba, az előbbi pedig a sony és a philips fejlesztése, mint az az elnevezésükből sejthető.
Dynavox X4000
ValhallA Raindrops(SRC/PWR/DAC), CuAgSSmk8/3(SRC)
2xTPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC2015(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk3

Stereophile
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 25
Kapcsolat:

Re: Rega Dac

Hozzászólás Szerző: Stereophile »

Az eladót nem ismerve szeretném írni, hogy nekem is ilyen van, nem régen jutottam hozzá. Valóban meglepően jó, még a tv hangját illetően is. A rendszeremben olyan a hatása, mintha egy kaliberrel nagyobb hangsugárzóm lenne. Dinamikus, részletgazdag, szuperül pozicionált hangszereket, mélyebb színpadot teremt. Külön öröm a négy + 1 bemenet. (2 db S/PDIF, 2db koax, 1db USB)
Arcam Diva 85a,Cambridge Audio >> CXC v1,CXN v1,Azur 350c,Rega R dac,Fyne Audio F302
Reloop RP 7000 mk2, Musical Fidelity XLPS, Sommer Galileo+
Hydra Hydra Gold Fuse Graphene
Sony KDL-43 W807c, Zidoo Z1000
Kácsa Fp25,Furutech e-TP80-E
Audioquest,Nordost

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 57

Rega Dac

Hozzászólás Szerző: stromfeusz »

Eladó egy nagyon megkimélt állapotban lévó Rega dac. Második gazdája vagyok

Hangját nem méltatnám, sokan megtették elöttem, de véleményem szerint is hosszan hallgatható, szeretni való hang.
Meglepő modon akár egy TV-t rákötve optikán is nagyszerűen szól.

Budapesten 3.ker, saját doboza is megvan, igy akár küldeni is tudom.

Ára : 80.000 Ft
raga dac.jpg
raga dac.jpg (65.64 KiB) Megtekintve 526 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”