Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips cd100 Demo Trial-Run Cd-lejátszó 1982-es Holland
Re: Philips cd100 Demo Trial-Run Cd-lejátszó 1982-es Holland
Zárom a hírdetést az érdeklődés hiánya miatt.
Ezt mind a köpködési előzményeknek köszönhetem. Kivánom,hogy életükben ez legyen a legboldogabb nap. De, sebaj, mert megmarad e kiváló ritkaság nekem.
Ezt mind a köpködési előzményeknek köszönhetem. Kivánom,hogy életükben ez legyen a legboldogabb nap. De, sebaj, mert megmarad e kiváló ritkaság nekem.
Feljebb hozom!
Köszönöm kedves Torand fórumtárs jókívánságát!
Készítettem a belvilágról meggyőzöbb képeket.
A 2-DAC-ot leszámítva ,,,,szerintem……….!
Készítettem a belvilágról meggyőzöbb képeket.
A 2-DAC-ot leszámítva ,,,,szerintem……….!
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 152
Legyen így.torand97 írta: ↑2024.07.26., pén. 15:15Mindkettő sorozatgyártás előtti Demo darab, nem ugyanaz a gép, ez első ránézésre is látszik. Beltartalomra vannak különbségek, ami teljesen érthető és rendben is van ilyen példányoknál.
Nem értem mi nem világos, szerintem értelmezhető az előző fórumtársak válaszai alapján, illetve minimális utána olvasás és tájékozódás után.
Egyébként szép darab, sikeres eladást és szép hétvégét!
Egy ország ahol a gagyi az érték!
Ezen mindig jót derülök mikor belépve ránézek:
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
-
torand97
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 31
Mindkettő sorozatgyártás előtti Demo darab, nem ugyanaz a gép, ez első ránézésre is látszik. Beltartalomra vannak különbségek, ami teljesen érthető és rendben is van ilyen példányoknál.
Nem értem mi nem világos, szerintem értelmezhető az előző fórumtársak válaszai alapján, illetve minimális utána olvasás és tájékozódás után.
Egyébként szép darab, sikeres eladást és szép hétvégét!
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó

Az eladó írta hogy ugyan az, akkor most hogy is van ez?
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Ez így van ahogy Tunerman írta!

- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3415
1. A Philips CD100 trial run sorozatgyártás előtti!!! gép, tehát nincs sem a DAC, sem a SERVO panelnek nyomtatott, gyári sorozatszámos címkéje.
2. A sorozatgyártás beindulásával minden DAC és SERVO panel már nyomtatott, gyári címkét kapott
3. Az első korai sorozatú példányok - for Demonstration - KÉK sorszámos címkét kaptak
4. Az első ezer sorozatgyártott KÉK címkés CD100 után átváltottak nyomtatott sorszámos ZÖLD címkére, ezekben már csak a lila kerámia M4280-as volt benne amíg ki nem fogyott.
TJ.
2. A sorozatgyártás beindulásával minden DAC és SERVO panel már nyomtatott, gyári címkét kapott
3. Az első korai sorozatú példányok - for Demonstration - KÉK sorszámos címkét kaptak
4. Az első ezer sorozatgyártott KÉK címkés CD100 után átváltottak nyomtatott sorszámos ZÖLD címkére, ezekben már csak a lila kerámia M4280-as volt benne amíg ki nem fogyott.
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Ez ugyan az a demonstrációs lejátszó, mint Torand97 kedves fórumtárs hírdetett Július 8.-án.
Annyi a különbség, hogy ebbe gyárilag nem az aranylábú DAC van, hanem HRH2-vel kezdődő kerámia, vagyis 82-es évjáratú a DAC.
Ebben a vezérlő IC aranylábú, s más ezért benne a panel, vagyis egy pót panelt raktak bele, mert más feszültségről üzemel, mint a 83-as kereskedelmi forgalomba hozottak.
Annyi a különbség, hogy ebbe gyárilag nem az aranylábú DAC van, hanem HRH2-vel kezdődő kerámia, vagyis 82-es évjáratú a DAC.
Ebben a vezérlő IC aranylábú, s más ezért benne a panel, vagyis egy pót panelt raktak bele, mert más feszültségről üzemel, mint a 83-as kereskedelmi forgalomba hozottak.
Mi és miért nevetséges?
Nem ugyanaz a két lejátszó. Ha a dacok közti különbség nem tűnik fel, legalább a címkéket néznéd meg!
Nem ugyanaz a két lejátszó. Ha a dacok közti különbség nem tűnik fel, legalább a címkéket néznéd meg!
- Aiwa
- Kezdő Fórumlakó

Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 673
Hifipiacon 750K Ft.
Most akkor mennyi?
Szeretem a régi Philipseket, volt is van is pár régi db. Nyilván romlik a pénz évek óta és folyamatosan de nem kellene ily módon is gerjeszteni a minőségi hifik árában megjelenő inflációt...
Most akkor mennyi?
Szeretem a régi Philipseket, volt is van is pár régi db. Nyilván romlik a pénz évek óta és folyamatosan de nem kellene ily módon is gerjeszteni a minőségi hifik árában megjelenő inflációt...
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Philips cd100 Demo Trial-Run Cd-lejátszó 1982-es Holland
Eladó a képeken látható, szép esztétikai állapotú, tökéletes működésű, demonstrációs célra 1982-ben Hollandiában készült Philips CD-100 ,mely sorozatgyártás előtti modell !
Ebben kerámia TDA1540-es 1982-es DAC van. Ezek is analogosabban szólnak, mint a sorozatgyártású 1982-sok.
Teljesen eredeti, gyári állapotú, javítás mentes készülék. Tökéletesen és gyorsan olvas, sima és írott lemezeket is. Átvételkor természetesen lehetőség van a készülék belsejének megtekintésére és kipróbálására.
A világ egyik legjobb, leganalógosabb CD lejátszójaként tartják számon! Gyűjteménybe illő darab.
Érdeklődést privátba kérném.
A készülék Sopronban található.
Ára:699ezer
Ebben kerámia TDA1540-es 1982-es DAC van. Ezek is analogosabban szólnak, mint a sorozatgyártású 1982-sok.
Teljesen eredeti, gyári állapotú, javítás mentes készülék. Tökéletesen és gyorsan olvas, sima és írott lemezeket is. Átvételkor természetesen lehetőség van a készülék belsejének megtekintésére és kipróbálására.
A világ egyik legjobb, leganalógosabb CD lejátszójaként tartják számon! Gyűjteménybe illő darab.
Érdeklődést privátba kérném.
A készülék Sopronban található.
Ára:699ezer