Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-Ject The Classic Satin Black Limited Edition
Re: Pro-Ject The Classic Satin Black Limited Edition
Elvitték végül! Egy szimpatikus fórumtársnál zenél tovább!
Miután nincs érdeklődés így egy-két hétig még nyitva hagyom, utána zárom és marad nálam. Megnéztem a korábbi előzmény link sajnos valóban nem működik. Ha mégis lenne érdeklődés, akkor szívesen küldök pár képet.
Az előzmény, így a fotók sem láthatóak.
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 10
http://hangzasvilag.hu/pro-ject-classic-lemezjatszo/
Egy kis kedvcsináló/segítség.
Egy kis kedvcsináló/segítség.
Ú0
Ára mától 220.000 Ft hangszedő nélkül.
Ha valakinek kell bele a Shelter 201 is akkor együtt 270.000 Ft.
Ha valakinek kell bele a Shelter 201 is akkor együtt 270.000 Ft.
Pro-Ject The Classic Satin Black Limited Edition
Eladó egy Pro-Ject The Classic Satin Black Limited Edition lemezjátszó hangszedő nélkül. Itt vettem a fórumon, kifogástalan állapotban van. Doboza és minden tartozéka megvan.
Az előzmény itt található, amiben minden információ részletesen megtalálható. Állapota olyan, mint amikor megvettem.
viewtopic.php?t=187904
Tiszakécskén található, tesztelhető.
Ára amennyiért én is vettem: 250.000 Ft. (előre utalás esetén tudom postázni is a dobozában)
Most egy Shelter 201 hangszedő van benne. Ha valakinek mégis hangszedővel kellene azt külön meg kell beszélni. A hangszedőben olyan 100 óra lehet a becslésem szerint.
Telefon: +36-30-207-0858
Az előzmény itt található, amiben minden információ részletesen megtalálható. Állapota olyan, mint amikor megvettem.
viewtopic.php?t=187904
Tiszakécskén található, tesztelhető.
Ára amennyiért én is vettem: 250.000 Ft. (előre utalás esetén tudom postázni is a dobozában)
Most egy Shelter 201 hangszedő van benne. Ha valakinek mégis hangszedővel kellene azt külön meg kell beszélni. A hangszedőben olyan 100 óra lehet a becslésem szerint.
Telefon: +36-30-207-0858
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.10.16., hétf. 14:45-kor.
Ok: Link cseréje topicgazda kérésére
Ok: Link cseréje topicgazda kérésére