Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac NT-503 ezüst
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Teac NT-503 ezüst
Helló. Egy telefon számot kérhetnék.
Üdv Balázs
Üdv Balázs
Szia! Én USB-n PC-re kötve használom. Úgy biztos működik a Tidal is! Spotify app látja a DAC-ot a hálózaton. Tidal előfiztésem nincs, hogy azt kipróbáljam.
Utolsó ár 200.000 forint!
Utolsó ár 200.000 forint!
Remek DAC/streamer! Főleg ennyiért! Nekem 505-ös van, ha ma szeretne valaki egy ilyet (az utód NT-505) akkor az 600k újonnan, ez annak kb. a harmada és szó sincs arról, hogy annyival rosszabb lenne! AKM chipnek köszönhetően úgy bársonyos a hangja, hogy közben félelmetesen részletező, különösen DSD tartalmakkal. Ha valaki chi-fi DAC és a TEAC közt hezitál, azt hiszem nincs tovább min gondolkodni. Csak gondoltam szólok :)
Re: Teac NT-503 Ezüst
Legyen 210e
Teac NT-503 ezüst
Eladó egy műszakilag és esztétikailag hibátlan TEAC NT-503 DAC, hálózati lejátszó, előerősítő és fejhallgató erősítő - Ezüst színben. Minden tartozéka, doboza megvan.
Én főleg DAC-ként használtam PC-re közve USB-vel.
Neten fellelhető számos teszt a készülékről.
Meghallgatható Hegyeshalomben, de mivel az eredeti dupla doboza is megvan, így postázni is tudom.
Ár: 225.000 Ft
Én főleg DAC-ként használtam PC-re közve USB-vel.
Neten fellelhető számos teszt a készülékről.
Meghallgatható Hegyeshalomben, de mivel az eredeti dupla doboza is megvan, így postázni is tudom.
Ár: 225.000 Ft