Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim 172XS streamer/előerősítő

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
viphaak
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Re: Naim 172XS streamer/előerősítő

Hozzászólás Szerző: viphaak »

Ez lezárom mert elkelt a fórumon, sok libabőrös zenehallgatást kívánok új gazdájának.

viphaak
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

300eft

viphaak
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

up

viphaak
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Naim 172XS streamer/előerősítő

Sziasztok, itt vettem 2019-ben egy fórumtárstól, most eladnám Naim 172 XS streamer /előerősítőmet.
Megvigyázott darab, karcmentes állapot, eredeti gyári csomagolásban. Vettem anno hozzá egy Naim erősebb wifi antennát, azt hozzá adom, de jobb vezetékesen használni. Elhalványodott a kijelzője -talán Naim betegség- ami zavart uh 2021-ben újat kapott. (Totel szerviz elküldte Lengyelországba a Naim szervizközpontjába és ott cserélték -140.000Ft- ennek is megvan papírja) Jár még hozzá egy gyári Naim Snaic tip. összekötő kábel, távirányító. Utóbbit nem igazán kell használni én leginkább telefonról használtam.
Bármi kérdésed lenne, szívesen segítek amiben tudok. Telefon: nullahathúsz-négyhuszonhat-hétvenhat-kilencvenhat.
Meghallgatható / átvehető Szekszárdon de gyakran járok Budapestre, ha az segítség össze tudjuk hangolni és elviszem. Postázni viszont nem szeretném.
Ára: 350.000 Ft
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”