Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Metrum Pavane DAC

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
moleszka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Re: Metrum Pavane DAC

Hozzászólás Szerző: moleszka »

macipapa írta:
2024.03.02., szomb. 19:29
Nem tudok konkrétumokat írni...
Régebben a gyári számot megküldve írtam a gyártónak , hogy ez ebben az új level rendszerben hová "sorolandó" be ,de nem kaptam érdemi választ.
Az ebben az időben kiadott készülékeknél mások (külföldi hirdetésekben, mert itthon nem nagyon van eladó ) sem szokták feltüntetni , hogy milyen "level" osztály.
A DAC modul meg akkor az én értelmezésem szerint akkor DAC1 modul.
Többen megvették volna már ha bővíttetem DAC 3 modulokra de a tisztán látás végett ez 8x239€ vagyis 1912€ (kb 750-800eFT) plussz lenne a szállításról és a belenyúlásról nem is beszélve.
Azt meg én sem értem , hogy az elvileg rosszabb DAC 2 modul miért kerül 10€-val többe.

Metrum mod.jpg
Nyugodtan vedd le a fedőt és ki tudod emelni valamelyik DAC chippet (értelem szerint minden vezetéket ki kell kötni!). Talán 10 pinen kapaszkodik az alaplaphoz. Az alján rögtön ott lesz a megfejtés. Már pár éve 2-es DAC-al szerelnek kivéve a Flint és a Musette modelleket. A DAC2-es modul kettesével van csomagolva azért drágább. Hogy mivel jobb a DAC3 modul? Pár tesztetet olvastam azokban érezhetőnek nevezték a végeredményt főleg a mélyben és a színpadkép finomodásáról írtak. Végül is a leírás alapján felduplázták az ellenállások számát a létrában ezáltal csak finomodott a feldogozás végeredménye. Bár lehet butaságot beszélek nem vagyok elektronikai specalista. :ohnoohnoohno:
Hegel + Dynaudio forever

macipapa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 119

Hozzászólás Szerző: macipapa »

Nem tudok konkrétumokat írni...
Régebben a gyári számot megküldve írtam a gyártónak , hogy ez ebben az új level rendszerben hová "sorolandó" be ,de nem kaptam érdemi választ.
Az ebben az időben kiadott készülékeknél mások (külföldi hirdetésekben, mert itthon nem nagyon van eladó ) sem szokták feltüntetni , hogy milyen "level" osztály.
A DAC modul meg akkor az én értelmezésem szerint akkor DAC1 modul.
Többen megvették volna már ha bővíttetem DAC 3 modulokra de a tisztán látás végett ez 8x239€ vagyis 1912€ (kb 750-800eFT) plussz lenne a szállításról és a belenyúlásról nem is beszélve.
Azt meg én sem értem , hogy az elvileg rosszabb DAC 2 modul miért kerül 10€-val többe.
Metrum mod.jpg

Rvik11
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 107

Hozzászólás Szerző: Rvik11 »

macipapa írta:
2023.12.25., hétf. 11:40
A készülék talán 2016 os és én vagyok a második tulajdonosa 1 évesen vettem 2017-ben. A gyári csomagolása doboza és távirányítója megvan.
Akkor még nem volt "level" megkülönböztetés és igazán még tudtommal DAC modulok se voltak különbözőek. Ez még az akkori gyári állapotú belenyúlás mentes.
Asszem erre mondják, hogy diplomatikus válasz...semmi konkrétum...de jó és kész. :tutiok:

macipapa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

:smile32:

macipapa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A készülék talán 2016 os és én vagyok a második tulajdonosa 1 évesen vettem 2017-ben. A gyári csomagolása doboza és távirányítója megvan.
Akkor még nem volt "level" megkülönböztetés és igazán még tudtommal DAC modulok se voltak különbözőek. Ez még az akkori gyári állapotú belenyúlás mentes.

spiegel82
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: spiegel82 »

Szeretném megkérdezni, hogy melyik DAC modullal van szerelve a Pavane? (esetleg hasznos infó lehet másoknak is)

macipapa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

:smile29:

macipapa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Metrum Pavane DAC

Eladó egy Metrum Pavane DAC .
A DAC Kecskemét mellett Fülöpjakabon lehet meghallgatni illetve átvenni.
Elsősorban a személyes átvételt preferálnám, de esetleg a futár is megoldható a vevő terhére és felelősségére.
Tel:munkanapokon14 óra után vagy hétvégén voda 247nulla686
Az ára 1 199 000 Ft vagy 3150€
Csatolmányok
m3.jpg
m1.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”