Nyugodtan vedd le a fedőt és ki tudod emelni valamelyik DAC chippet (értelem szerint minden vezetéket ki kell kötni!). Talán 10 pinen kapaszkodik az alaplaphoz. Az alján rögtön ott lesz a megfejtés. Már pár éve 2-es DAC-al szerelnek kivéve a Flint és a Musette modelleket. A DAC2-es modul kettesével van csomagolva azért drágább. Hogy mivel jobb a DAC3 modul? Pár tesztetet olvastam azokban érezhetőnek nevezték a végeredményt főleg a mélyben és a színpadkép finomodásáról írtak. Végül is a leírás alapján felduplázták az ellenállások számát a létrában ezáltal csak finomodott a feldogozás végeredménye. Bár lehet butaságot beszélek nem vagyok elektronikai specalista.macipapa írta: ↑2024.03.02., szomb. 19:29Nem tudok konkrétumokat írni...
Régebben a gyári számot megküldve írtam a gyártónak , hogy ez ebben az új level rendszerben hová "sorolandó" be ,de nem kaptam érdemi választ.
Az ebben az időben kiadott készülékeknél mások (külföldi hirdetésekben, mert itthon nem nagyon van eladó ) sem szokták feltüntetni , hogy milyen "level" osztály.
A DAC modul meg akkor az én értelmezésem szerint akkor DAC1 modul.
Többen megvették volna már ha bővíttetem DAC 3 modulokra de a tisztán látás végett ez 8x239€ vagyis 1912€ (kb 750-800eFT) plussz lenne a szállításról és a belenyúlásról nem is beszélve.
Azt meg én sem értem , hogy az elvileg rosszabb DAC 2 modul miért kerül 10€-val többe.
Metrum mod.jpg