Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eversolo DMP-A6
Re: Eversolo DMP-A6
Jegelve.
- DeadCanDance
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Szia!
Nem tudom elkelt e a készülék? Engem érdekelne. Annyi kérdésem van magyarországi vásárlás? Ha igen gondolom van még rá jótállás?
Üdvözlettel
Kurdi Sándor
Nem tudom elkelt e a készülék? Engem érdekelne. Annyi kérdésem van magyarországi vásárlás? Ha igen gondolom van még rá jótállás?
Üdvözlettel
Kurdi Sándor
Lehet hogy túl van már ez kicsit ragozva, az összes Zidoo tudja, semmi különleges nincs benne.
https://www.av-online.hu/lejatszo/zidoo ... teszt_4137
M.2 NVME SSD-t is bele lehet tenni, és a hátsó USB-re mehet egy sima SSD SATA-USB átalakítóval.
Android alapú oprendszert használ, simán lehet a mappák közözött tallózni. Szerintem beolvasással zenei listák is létrehozhatóak az csatlakoztatott meghajtókon.
M.2 NVME SSD-t is bele lehet tenni, és a hátsó USB-re mehet egy sima SSD SATA-USB átalakítóval.
Android alapú oprendszert használ, simán lehet a mappák közözött tallózni. Szerintem beolvasással zenei listák is létrehozhatóak az csatlakoztatott meghajtókon.
Usher - Valhalla - Emotiva
Köszönöm a válaszokat!
-
Szgaborsz6
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
#bonovox
Működik internet nélkül az ssd-ről történő lejátszás. Jó cucc.
Működik internet nélkül az ssd-ről történő lejátszás. Jó cucc.
Üdv, Zoli
Szerintem lehet vele internet kapcsolat nélkül adattarolóról lejátszani, nem kell hozzá a net mint pld.az auralichoz.
Bugyuta válasz: nem tudom.
Nem volt még benne ssd, de mivel belső merevlemez ezért az arról való lejátszáshoz nem kell internet kapcsolat szerintem.
Nem volt még benne ssd, de mivel belső merevlemez ezért az arról való lejátszáshoz nem kell internet kapcsolat szerintem.
Egy bugyuta kérdés; ssd-vel dap-ként is működik, net nélkül?
Előre is köszönöm a választ!
Előre is köszönöm a választ!
Eversolo DMP-A6
Sziasztok
Eladó a címben szereplő készülék minden tartozékával dobozában hibátlan állapotban,
BTR-12 távvezérlővel ami nem volt gyárilag hozzá.
Helyileg Szegeden található.
Posta , Foxpost lehetséges.
Ár: 320 eft
Eladó a címben szereplő készülék minden tartozékával dobozában hibátlan állapotban,
BTR-12 távvezérlővel ami nem volt gyárilag hozzá.
Helyileg Szegeden található.
Posta , Foxpost lehetséges.
Ár: 320 eft